View Single Post
  #3897 (permalink)  
Vechi 13 iun 2011, 21:05:50
riccioli's Avatar
riccioli riccioli este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac
Date: 154cm, 52.5kg
Mesaje: 161
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Imi pare rau ca ai avut probleme, dar ma bucur ca acum esti mai bine si te-ai decis sa ni te alaturi din nou.
Despre lasatul de tigari nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am trecut prin asa ceva. dar sunt sigura ca singurul care dicteaza e creierul nostru si avem puterea de a face ceea ce e ok pt noi. Felicitari si bafta in continuare!
Multumesc Ame pentru incurajare. Stiu ca tine de mine sa iau cele mai bune decizii. Stiu ca am luat cea mai buna dezicie si sper s-o tin asa toata viata.

Citat:
Anterior postat de CASSYopea Vezi mesajul
Riccioli, eu nu mai fumez de aproape doi ani. Nu stiu daca ai auzit de Allen Carr, metoda lui este foarte eficienta, gasesti cartea pe net : "In sfarsit nefumator". Pe mine m-a ajutat, chiar am fost surprinsa cat de usor poate fi, doar frica este mare. Kg in schimb am pus, chiar daca atunci faceam sport regulat (nu ca acuma), fapt ce m-a si determinat apoi sa ma apuc de dieta. Eu zic daca urmezi principiile lui Montignac nu ai de ce sa iti faci griji. Daca chiar te simti foarte frustata, tine faza 2 pentru o luna doua, apoi reia faza 1, sanatatea este mai importanta decat cateva kg in plus.
Felicitari pentru alegerea facuta, de a redevenii nefumatoare!
Bafta si sa ne tii la curent!
Am citit cartea lui Allen Carr si ma incadrez in procentul acela care nu au renuntat imediat dupa. Au trecut trei luni de atunci, poate ca sunt totusi sub efectul cartii, cine stie. Am doua saptamani de cand nu fumez, mai exact 15 zile (la un moment dat o sa le pierd sirul). Cert e ca nu simt ca fac vreun efort, nu ma simt frustrata, nu am pofte, nu as manca incontinuu. Dar, cu toate astea am citit ca desi poti sa ai foarte mare grija la alimentatie si sa nu consumi mai mult decat atunci cand erai fumator, te poti ingrasa, deoarece disparand nicotina, care era un stimulent al metabolismului, acesta din urma incetineste pentru o perioada, pana se reobisnuieste cu noile conditii.
Din ce scrii tu sa inteleg ca in momentul in care te-ai lasat nu prea ai avut grija la alimentatie si d-aia te-ai ingrasat? Apropo, cate kg ai laut si in cat timp?
Sper ca nu v-am obosit cu problemele mele si promit ca ma opresc aici


Mai am o intrebare pentru tine Ame, am voie seminte de dovleac prajite cu sare (nu multa), fara ulei sau guma de mestecat fara zahar? Sunt cele doua lucruri cu care incerc sa scap, cand mai am caderi. Merci
riccioli, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]