View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 10 iul 2012, 01:38:00
monica6's Avatar
monica6 monica6 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2012
Locaţie: Cambridge, Anglia
Vârsta: 36
Date: 164cm, 66.8kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal monica6 - 15 kg in 6 luni, hope it will work

Citat:
Anterior postat de mad24 Vezi mesajul
Bravo pt ca te ai hotarat sa faci sport!

Eu am facut ceva sport la viata mea si, desi am aproape 80 de kg, nu le arat chiar pe toate . Nu stiu dc e bine sau nu, probabil dc le aratam nu ajungeam pana aici. A fost chiar un moment dragut cand vb cu o colega de dieta, kg, slabit etc si m a intrebat cate kile am. Eu i am zis ca multe si am pus o sa ghiceasca si ea a inceput cu 60 si.... Eu am inceput sa rad si ea: Ai peste 70 ? Acum poate a vrut sa fie politicoasa, poate nu se pricepe tocmai bine la apreciat kg, dar clar sportul ajuta super, super mult
sa stii ca ai dreptate...doar masa musculara cantareste mult mai mult decat grasimea.
cu sportul momentan la 3 ori pe saptamana am ramas. cu toata motivatia mea renascuta, daca am o zi aglomerata si trebuie sa merg mult prin oras,seara cand ajung acasa nu reusesc sa ma urnesc. dar tot fac progrese..de la 10 min de BUM BUM am ajuns sa pot sa fac 20 (unul din programele de sport de la brazilian butt lift)

la greutate, din pacate, nu s-a mai clintit deloc cantarul tot la 67 +/- 100g a ramas. la haine..nu prea imi dau seama..pentru ca majoritatea blugilor ii aveam cam larguti.
__________________
Jurnalul meu!
monica6, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2100 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1583 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]