View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 22:19:26
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Sunt si babete "slabute" pe aici?

Dana, ti-am citit jurnalul. Esti o femeie exceptionala si ai s apoti s apierzi kilogramele alea. Iti garantez. Vrei sa mai traiesti inca multi, multi ani, asa'i?? si vrei sa-i traiesti bucuroasa si fericita..nu stresata. Fa un efort..stii de ce spun sa faci doar unul?? pentru ca odata obisnuit organismul cu un anume "regim" ai sa fii mult mai puternica sa renunti la diferite dulciuri, sa faci alegeri mai destepte, sa lasi un dulce pentru un altul..sa te uiti la un dulce si sa-ti spui:"ok, ce e asta...gem de prune..mda..stiu cum e, am tot mancat..nu vreau acum!!"

Daaa, stiu sunt foarte buna la dat sfaturi!! cand le pun eu in practica e mai greoi..offf, off..

Am scri sundeva despre o fosta sefa a mea care are 63 de ani..si cu care m-am vazut zilele trecute si arata impresionant!! La 63..purta o fustita..deasupra genunchiului, pantofiori cu toculet..o tunsoare moderna..o talie de invidiat. Nuu, nu a fost asa mereu..nuuuu I-am vazut pozele de cand avea enorm , enorm de multe kilograme..Multe, foarte, foarte multe...A trecut prin multe probleme..un divort, suparari..etc si a inteles ca trebuie sa faca ceva. Si a facut..si arata exceptional..face ciclism, alearga zi de zi..si s-a recasatorit cu un tip muuult mai tanar decat ea..care o iubeste de nebun! Mda..se poate!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat