Subiect: Jurnal SYMONYCY
View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 23 iul 2010, 21:29:22
symonycy's Avatar
symonycy symonycy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2010
Locaţie: Nürnberg, Germania
Vârsta: 46
Date: 158cm, 57.3kg
Mesaje: 2.128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal SYMONYCY

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
am citit...si ma mir ca nu ai avut simptome inainte.Eu am o prietena care are( avea...sau cred ca ramai purtator toata viata, dar virusul devine inactiv) hepatita C , dar se simtea rau .....Oricum a facut si un copil care acum are 3 ani si e bine merci dar a tinut sub observatie si s-a tinut de tot ce i-a recomandat doctorul
Asa ca se poate..clar!
Multa sanatate symo
Crina, draga, m-ai vizitat in casuta mea
Sa-ti raspund in ordinea in care mi-ai scris....
La hepatita C nu ai simptome, decat cand este cam tarziu. Intrebarea asta am pus-o si eu (si crede-ma ca am vorbit cu multi medici), iar raspunsul a fost acelasi: este virusul cel mai parsiv, te simti rau cand e tarziu. Mie la ecograf mi se vedea ficatul in limite normale si "frumos", iar la biopsie am aflat ca virusul a facut ceva ravagii pe acolo. In afara de oboseala, nu am nimic. Sunt rumena in obraji, slabesc, ma ingras, nu am dureri sau altceva. Stii cum se zice, ca e boala de cucoane(mai fac si eu haz de necaz)
Dupa tratament(daca organismul raspunde bine), virusul nu dispare, el devine inofensiv, "doarme" in celula lui. Am intrebat si daca el poate reveni si mi s-a spus ca tratamentul cu interferon(singurul, din pacate) este mai nou(10 sau 15 ani, nu mai stiu) si inca nu au fost cazuri de recidiva.
Ma gandesc ca prietenna ta a mai avut ceva care o deranja si prin prisma asta a descoperit, nu stiu...
Dar daca ai sti ce stare am avut cand am citit ca are un copil si ca ea e bine, brusc m-am simtit plina de energie si bine-dispusa, sincer iti zic. Da, cel mai important este noi sa avem grija de noi si sa tinem totul sub observatie.
Te pupic si chiar mi-ai facut ziua placuta!!!!!(chiar daca ti-am raspuns asa tarziu)
__________________
Jurnal Symonycy Jurnal SYMONYCY
symonycy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1818 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1301 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]