View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 16 mar 2011, 01:43:34
dariaclaws's Avatar
dariaclaws dariaclaws este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 72.6kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal dariaclaws- Implinirea unui vis

A trecut si 8 Martie dar din pacate problemele n-au disparut...nu se sting niciodata.
Trebuie sa accept lucrul asta si sa nu-mi mai gasesc o alinare in mancare. Am hotarat sa tin postul, dar dincolo de purificarea organismului sa incerc si o curatire spirituala. Nu stiu cum sa-mi incep renasterea, dar ma las purtata de val. Mi-am impus sa fiu un pic mai egoista cand vine vorba de impartitul timpului meu liber, sa incerc, macar in luna ce urmeaza, sa ies din rutina si sa fac unul din lucrurile pe care le tot aman de ani de zile, sa-mi schimb atitudinea de om secatuit de puteri, ar fi frumos sa-mi fac o schimbare radicala de tinuta. Ar mai fi multe, dar nu as vrea sa ma grabesc.
Intre timp, se pare ca kilogramele se desprind, cu greu, dar pleaca de langa mine Parca am invatat sa am rabdare... De maine reincep si miscarea, abia astept sentimentul de eliberare ce ma cuprinde dupa ce termin exercitiile, somnul adanc si parca mai odihnitor si mai ales multumirea de sine ca am reusit sa-mi duc planul la bun sfarsit.
__________________
Implinirea unui vis
dariaclaws, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]