View Single Post
  #392 (permalink)  
Vechi 19 dec 2009, 09:56:48
jmekera's Avatar
jmekera jmekera este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 sep 2009
Locaţie: budapesta, Ungaria
Vârsta: 62
Dieta: monti
Date: 167cm, 65.0kg
Mesaje: 141
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac

uite ca nu ma tin de cuvant si am venit sa dau raportul.Mi-a ramas in cap ceva ce zicea Sofia in legatura cu cascavalul si am zis ca hai sa incerc si eu la micul dejun doar cascaval(cat cuprinde)fara paine.Sa stiti ca are dreptate.Saptamana asta am iesit din faza de platou-aia care ma chinuia de ceva vreme si s-au mai dus 500 gr.
Nu am depus eforturi deosebite-am mancat la fel ca pana acum -cu respectare principiilor lui Monti doar atat ca am inlocuit branza cu cascavalul si am renuntat si la painea Monti si la FinnCrisp.Din cand in cand l-am mancat alaturi de rosii sau ardei.M-am plimbat -defapt am mers pe jos tot 30 min/zilnic ca de obicei,fara fitnes -ca nu-mi place sa merg intr-o sala unde miroase a de toate numai aer curat nu e.Din cand in cand cu mersul pe jos e o problema,adica vantul care aici ma innebuneste.
Si uite ca azi cand m-am cantarit ...am vazut soarele...adica minus 500 gr.
In rest am mancat omleta cu ceapa prajita si legume,supa de pui,muffins-dupa reteta Monti,inghetata-tot dupa Monti,cam orice fara paine si nu am renuntat la vesnica ciocolata(85%) si nici la cafeaua de dimineata ca am o masina fitoasa si face o cafea....
Sa vedem mai departe ce o fi...
Bafta tuturor,si
jmekera, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1473 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 956 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 957 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]