View Single Post
  #396 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 14:06:38
Tzontz's Avatar
Tzontz Tzontz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 07 ian 2011
Locaţie: Bruxelles, Belgia
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 5.798
Aprecieri acordate: 155
Am fost apreciat(a) de 959 ori in 557 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VII)

Da.O sa ma apuc de gatit si o sa caut retete.Chiar nu ma simt bine.Aseara am tras si un plans ca a venit fetita mea de la scoala si mi-a povesti ca una dintre colege ei i-a spus ca nu se mai joaca cu ea nu e englezoaica si au ocolit-o toate colegele ei.Mi-a fost tare mila de ea si-mi vine sa le iau de par pe alea.Nici nu stiu cum sa procedez.I-am spus dimineata invatatoarei si a dat din umeri.Constat ca e un sfarsit de an greu pentru mine.[/QUOTE]


Ufffff, englezoii astia ingusti si conservatori. I-am cunoscut (un pic ce-i drept) si nu i-am placut. Au niste idei fixe de speriat.
Aici sa cunoaste influenta multiculturala existenta de zeci de ani buni. Fata mea este singura straina din clasa si a fost aleasa prin vot secret, de catre copii, sefa clasei. Nu am ce sa zic decat ca exista o diferenta intre englezoi si restul lumii.

Curaj Dy, tu trebuie sa-ti incurajezi fetita si sa nu te lasi doborata. Tu esti pentru ea totul dar mai presus de toate tu esti punctul ei de sprijin. Nu te clatina si chiar daca o faci fa-o fara sa te vada. Da-i increderea ca ea este cea mai tare si asa se va si intampla. Increderea muta muntii din loc. Nu sunt cuvinte spuse aiurea.