View Single Post
  #3963 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 17:21:26
rayssa's Avatar
rayssa rayssa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 ian 2011
Locaţie: vs, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 155cm, 82kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de schmetterling Vezi mesajul
'neatza fetele
eu am absentat un picut de pe aici...am tras o fugutza la cluj sa mai dau un examen si-acum abia am revenit acasa...dupa ce o saptamana nu prea s-a miscat acul cantarului, acum vad ca arata in sfarsit 72,400 yupeeeeeeeee...si nu prea am fost cuminte ultimele doua zile...in sensul ca am mancat cam multe batoane cu muesli...dar vad ca tot s-au dus ceva grame...ma rog...fiind pe tren atatea ore...nu prea am avut ce altceva sa mananc (sa-mi tina si de foame)...asa ca am papat batoane de astea si portocale...lots of carbs, dar e bun ca tot am scazut in greutate...si nu prea am mai facut nici exercitiile mele cu billy blanks...dar imi revin eu saptamana asta

mamaaaaa...si asa a inceput sa se incalzeasca afara abia astept sa vina primavara si...de data asta o sa ma prinda aratand intr-un mare fel

auziti...i have a question...a baut cineva ceai Antiadipos 42 ??? merge ?!!...ma gandeam sa combin cu dieta mea...poate apar rezultate mai repede...voi ce parere aveti? ce stiti? ce-ati auzit?

sa aveti o zi fainaaaaaaa

si eu abia asteptam sa termin programul sa pot iesi la plimbare!!!!a fost o dupa-amiaza superba si la noi!

antiadipos am consumat si eu si primele zile au fost aiurea ca trebuia sa stau pe langa wc dar apui nu am mai avut probleme.....dar nu prea a avut efect....acu depinde de organismul fiecaruia!
rayssa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1994 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1477 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 961 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]