View Single Post
  #3969 (permalink)  
Vechi 22 mai 2014, 13:22:20
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de madulina Vezi mesajul
Buna dimineata!
Eu am pierdut luptele cu detox-ul, diverse diete vegetariene, pastile, cola light ... si m-am trezit la 85 kg
M-am tot informat saptamana asta si m-am hotarat sa incep dieta dukan.. probabil de la 1 iunie. Nu e amanare, e doar ca am un frigider plin de salate, fructe, legume ...
Sper sa reusesc sa o tin cum trebuie si sa vad ceva rezultate, pentru ca am ajuns la aproape 20 kg in plus fata de greutatea mea normala ..

Sper sa ma primiti aici si sa-mi iertati vaicarelile!
Buna! Bine ai venit!

Imi cer scuze ca dau buzna si "ma bag in seama".. Parerea mea e ca faptul ca ti-ai pierdut laptele (lucru ptr care imi pare rau: ), ar trebui sa iti "ring a belll".. sa iti fie ca un semnal de alarma asupra faptului ca nu procedezi bine tinadn diete peste diete, cure de slabire care nu fac altceva decat sa iti incetineasca metabolismul, sa iti afecteze sanatatea si sa iti produce grave dezichilibre in organism!!

De ce incerci in continuare sa gasesti dieta aia miraculoasa cu care sa slabeti multe kg intr=un timp scurt? Crezi ca e normal?
Ia gandeste-te in cat timp ai pus kilogramele??

De ce nu incerci sa te alimntezi sanatos, astfel o sa iti inveti si copilul sa faca acelasi lucru cand vei creste mare..
Mananca mancaruri cat mai naturale, fa miscare!!! Asta in primul rand!!
De ce iti recomand miscarea? Pentru ca iti creste rata metabolica, pentru ca iti da sanatate.. Ce inseamna un metabolism activ? Inseamna crestere a masei musculare printr-o alimentatie corecta si echilibrata, care sa iti ofere toti nutrientii neceasri pentru o buna functionare a organismului, inseamna ca nu o sa te mai ingrasi repede, ca o sa te poti mentine usor la o anumita greutate..

Ai citit riscurile la care te supui tinsnd o diet hiper proteica cum e Dukan? Iti spun eu.. crestere a acidului uric, disponibilitate mai accentuata la cancer de colon, constipatie, stari de lesin, dureri de cap, etc..

Gandeste-te ce vrei mai mult? Sa fii sanatoasa ptr familia ta sau sa fii slaba??
Se poate sa le ai pe amandoua daca mananci sanatos si faci miscare
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]