View Single Post
  #3989 (permalink)  
Vechi 08 feb 2011, 12:07:05
bluzme's Avatar
bluzme bluzme este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 oct 2009
Locaţie: Sibiu, Romania
Dieta: personalizata
Date: 159cm, 78.5kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Buna iar,
la multi ani! pt sotul tau rayssa. Eu am asteptat sa treaca ziua lui (a fost la sf lui ianuarie) ca sa ma apuc de dieta...ca nu ma puteam abtine la ce am pregatit, plus ca ne-a mai ramas sa mancam o saptamana...si chestii grele, in materie de dulciuri: ciocolata de casa, cheesecake (care contine si aia ciocolata) .
Dieta...acuma in primele 2 saptamani nu o sa tin,dar o sa am grija sa nu mananc dulciuri si sa nu mananc dupa 6 seara si am inceput sa fac sport. Ieri am tot cautat pe forum si m-am decis la 3 tipuri de sport pe care sa le alternez sa nu ma plictisesc: tae bo - cardio si abs, shape your body cu cindy crawford si callanetics. Of...sper sa reusesc sa ma tin...stiu ca o luna reusesc...dupa aia ma lovesc de zid .
__________________
bluzme, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1182 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 408 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]