View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 oct 2010, 14:20:29
lauram22's Avatar
lauram22 lauram22 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 231
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Madalina - Azi slabuta...maine la fel?!

Citat:
Anterior postat de gorganmadalina Vezi mesajul
Ieri=zi buna , cu respectarea meselor , caloriilor + SPORT
Azi=zi la fel de buna
Sunt din nou determinata sa continui regimul.Stiu ca trebuie sa o fac pentru mine , dar mai am zile in care imi pierd orice entuziasm.Probabil determinarea aceasta ma va tine aproximativ 1-2 saptamani , dupa care voi avea o zi de ratacire...in care o sa am nevoie de un sut inainte ca sa nu cedez.
Nu pot zice ca am o anumita dieta pe care sa o urmez.Am citit o multime de carti legate de nutritie , mai invatz si la faculta cate ceva despre acest subiect astfel incat meniul zilnic mi-l stabilesc singura respectand anumite reguli pe care mi le-am format.Cam de prin februarie fac acest lucru si a dat rezultate.
Probabil am reusit sa ma tin atat de mult de acest regim pentru ca nu mi-am interzis nici un tip de aliment.Trebuie sa recunosc ca nu prea pot sa respect diete cu meniuri bine trasate si de aceea am recurs la aceasta metoda.Sincer daca ar fi sa imi aleg o anumita dieta nici nu stiu p care as alege-o...Care este cea mai buna?Care da cele mai rapide rezultate , dar care sa si persiste in timp??De care te poti tine o lunga perioada de timp???Sunt o multime de intrebari..la care sunt 1000 de raspunsuri diferite!!!
super! multa bafta in continuare! ce sport faci?
lauram22, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 884 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]