Re: Cercetari despre slabit
eu cred ca teoria lor e oarecum corecta,dar exemplul de meniu ii cam omoara, adica practica.
adica in teorie, ei vorbesc despre limitarea consumului de laimente cu IG ridicat, insa in meniu baga paste si curcan la cina.
micul dejun la ei este pe stilul montignac, si dimineata cand glicemia este scazuta, este ok, insa la pranz, cad ar trebui sa dea exemplu niste leguminoase: fasole, naut, linte, cu grasimi sanatoase: peste, lactate, carne slaba, ei baga paine integrala cu carne
parerea mea: vorbesc destul de bine ce vorbesc, insa sunt cam permisivi in exemplificare meniului pentru ca sa aiba sansa de reusita
un exemplu viabil pentru studiul lor:
md- musli integral fara zahar si stafide cu lapte semidegresat
g- un fruct: mar, para, zmeura, portocala etc
p: fasole, naut, linte(nu zilnic) conopida, mazare, fasole verde, broccolli etc gatite cu putin ulei si o garnitura de carne slaba sau branza fara zer
g- nuci, alune, migdale
c- salata sau supe creme de legume slabe: ciuperci, broccolli, conopida, dovlecel, rosii si putina carne slaba
|