View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 26 nov 2010, 12:00:36
floricica0vesela's Avatar
floricica0vesela floricica0vesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
Implicit Re: Cercetari despre slabit

eu cred ca teoria lor e oarecum corecta,dar exemplul de meniu ii cam omoara, adica practica.
adica in teorie, ei vorbesc despre limitarea consumului de laimente cu IG ridicat, insa in meniu baga paste si curcan la cina.
micul dejun la ei este pe stilul montignac, si dimineata cand glicemia este scazuta, este ok, insa la pranz, cad ar trebui sa dea exemplu niste leguminoase: fasole, naut, linte, cu grasimi sanatoase: peste, lactate, carne slaba, ei baga paine integrala cu carne


parerea mea: vorbesc destul de bine ce vorbesc, insa sunt cam permisivi in exemplificare meniului pentru ca sa aiba sansa de reusita

un exemplu viabil pentru studiul lor:
md- musli integral fara zahar si stafide cu lapte semidegresat
g- un fruct: mar, para, zmeura, portocala etc
p: fasole, naut, linte(nu zilnic) conopida, mazare, fasole verde, broccolli etc gatite cu putin ulei si o garnitura de carne slaba sau branza fara zer
g- nuci, alune, migdale
c- salata sau supe creme de legume slabe: ciuperci, broccolli, conopida, dovlecel, rosii si putina carne slaba
Răspuns cu citat