View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 27 apr 2009, 07:03:04
giovani's Avatar
giovani giovani este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 61
Date: 174cm, 78kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Uite-l si pe 40... :D

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Ai cumva burtica, etc... Eu cred ca la cat sport faci esti numai muschi. Si daca e asa, nu cred ca va scadea greutatea. Numai daca nu ai grasime ceea ce am indoiesc. Eu de la atatea tipuri de sport cred ca eram din piatra. si nu mai stateam dupa slabit.
Da, am un pic de burta. Ma deranjeaza in toate sensurile:
- e inestetica
- e incomoda
- e grea.
Merg la catarat la sala (fiind iarna) si ma incurca. Mi-am stabilit parametrii stratului adipos si am 18%. Pe de alta parte ma gandesc si la faptul ca ar putea fi doar un stomac marit. Am cam mancat iarna asta. Vreau sa ajung sub pragul de 76 kg pentru ca stiu sigur cum ma simt la greutatea aia. Am facut acum doi ani un regim lipsit de carbohidrati (functioneaza numai odata) si am scazut la 75,600. Conform formulelor gasite la voi, aici, ar trebui s aam 70,83Kg ceea ce deja devine imposibil. Acum vreau sa incerc o detoxifiere si apoi regim sa ajung in preajma al 76. Nu ma plang de masa musculara si nici alte semne ca ar fi ceva in neregula nu am. Dar nu vreau sa gafai cand ma leg la sireturi. Pe de alta parte 1 cm pe burta e 1mm pe inima si vreau sa evit o moarte prosteasca. Cred ca vara asta incerc shankprakshalana.
Nu este setat nivelul de activitate fizica. giovani, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de giovani; 27 apr 2009 at 07:09:23.
Răspuns cu citat