View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 ian 2011, 22:57:49
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos

Citat:
Anterior postat de Geobz Vezi mesajul
Multumesc mult pentru incurajari.
Pentru inceput,la micul dejun ar fi ok o portie de cereale cu lapte?
Iar pentru gustari,care fructe ar fi cele mai indicate?Atat din pct de vedere al satietatii dar si al valorii nutritive.
Cel mai greu o sa imi fie cu structurarea programului celor 3 mese.Eu sunt la scoala in cursul saptamanii incepand orele 13/14 si pana la 17/18.
E bine cereale cu lapte, dar alege cereale fara zahar, integrale, la care adaugi tu fructe uscate, prune si caise, si cuburi de mere proaspete, portocale(evita stafidele si bananele)..
La ce ora te trezesti?ai putea lua md la ora 7 jumate, gustare(gref, prune, mere, pere-evita bananele si kiwi),gustrea poate fi la ora 10 si un sfert,pranzul inainte de a pleca la scoala cu 10 minute, la scoala pe la 5 mananca 10 migdale sau putina ciocolata neagra,cina cand vii acasa, pe la ora 8 si un sfert..
Cu sportul de rigoare o sa vezi rezultatele in curand, trebuie sa fii realist insa si sa nu te astepti ca acele kg in plus, acumulate in cativa ani poate, sa diospara intr-o saptamana..Dar mi se pare realistic ce ti-sai propus tu, succes!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat