View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 29 nov 2009, 19:23:19
mayadyz's Avatar
mayadyz mayadyz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 oct 2009
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 100kg
Mesaje: 827
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: O viata noua fara binge eating

Sa iti spun un secret, eu de 2 luni de cand am descoperit slabutele, sa fiu la dieta mi se pare chiar frumos si amuzant. Eu nu urmez o dieta anume, doar pap sanatos, si am renuntat la paine, sucuri, prajit, nu amestec proteinele cu carbohidratii si multe altele. Gatesc sanatos si mi se pare chiar amuzant si ingenios cateodata, nici nu imi trebuie o reteta anume, improvizez si tin cont sa iau gustul mancarii din legume, nu folosesc delikat, doar sare, piper si condimente gen busuioc, oregano, telina uscata, patrunjel si multe altele, in functie de mancare.
Recunosc fara nici o retinere, am descoperit gustul de a manca sanatos si imi place! (o mai dau in bara, trebuie sa ma obisnuiesc doar cu alimentatia sanatoasa, iar poftele din trecut mai revin, dar.....)
Zile cand suntem la pamant avem toate, iar problemele de zi cu zi ne afecteaza mult si alimentatia, dar luptam, si asa de bine este cand intri aici si vezi ca sunt oameni care te inteleg.
Sper ca astazi te-ai simtit mai bine, si pe fiecare zi sa te simti mai bine si mai increzatoare! Iti suntem alaturi.
__________________
"Love is in the air.........and it makes me fly so high........."
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...apat-1523.html
mayadyz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2293 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1776 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat