View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 09:37:15
cricos's Avatar
cricos cricos este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 20 sep 2010
Locaţie: Deva, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Rina
Date: 168cm, 91.9kg
Mesaje: 1.623
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 282 ori in 175 mesaje
Implicit Re: Balenuta se transforma - jurnal de slabit Whaley

Citat:
Anterior postat de Whaley Vezi mesajul
Multumesc, Cricos!
Acum tin un fel de disociat moderat, in sensul ca am 1-2 grupe de alimente permise zilnic, plus paine cu continut ridicat de fibre (am vreo 2-3 marci permise). O zi pe saptamana mananc toate alimentele asociate.
Azi, de exemplu, am zi de lapte (minim 1 l), lactate "albe" (branza telemea, ricotta, iaurturi & co) si paine, evident. Maine am fructe dintre care minim 2 banane si un avocado, tot cu paine. Nu e greu, ma simt ok, am slabit 2,4 kg asa, cum spuneam... Dar e mai greu in sensul ca sunt mai multe restrictii. Mai povesteam undeva pe forum azi, mi-e greu ca trebuie sa gatesc pentru fiu-miu care deja mananca "normal" si pentru barbatu-miu, gatind pt copil trebuie sa gust, nah, nu risc sa-i dau ceva stricat si/sau insuficient pregatit, dar e tare greu cand gust jumatate de pasta fainoasa sau un bob de orez si dupa aia ma intorc la ale mele
Stiu cum este, caci si eu gust din mancarica fetitei.Si mai gatesc si pentru sot.
Si eu tot un disociat tin.Se cheama Rina si dureaza 90 de zile.
Am tinut o tura de 90 din septembrie pana in decembrie si am slabit 16 kg, de la 98 la 81,6.
De sarbatori mi-am cam dat drumul la mancare si m-asm ingrasat 6 kg, iar de ieri am reluat dieta Rina.Imi place ca-i permisiva, nu am senzatia de foame si o data la 4 zile am voie si ceva dulce.Incerc sa fac si sport de vreo 3-4 ori pe saptamana(cam 30 minute de bicicleta eliptica).
Tu faci ceva sport?
cricos, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
cricos, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2458 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1941 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]