View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 09:48:31
mayya's Avatar
mayya mayya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: stil de viata sanatos pe viata,nu dieta
Date: 169cm, 71.7kg
Mesaje: 520
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul ,,miti77'' cea care de 4 zile manca numa cartabos si carnati

Citat:
Anterior postat de miti77 Vezi mesajul
BUNA DIMINEATA ,pentru ca nu am gasit un locusor unde sa ma plang am deschis acest jurnal,vreau sa va zic ca la ora asta ma simt groaznic, doua saptamani de lupta cu foamea cu gatitul sepatat , in casa in trei feluri ,mie la dieta,sotu bun gustos ,copii asa mai lait pentru ca-s copii,si uite asa duminica am sacrificat si un porc ,,slabutelor....'' strig dupa ajutor ,de duminica sa dus de rapa toato treaba cu dieta mea ,azi dimineata m-am masurat si din fericire inca nu se vede cartabosul care l-am mancat ,si jumari si de toate ce mai ,nu stiu ce sa fac ,i-mi vine sa fug de-acasa dar unde ?
Buna dimineata "Miti77",eu cred ca in perioada asta e greu de inceput un regim de slabire,dar poti incepe prin a manca ordonat,adica carnea oricare ar fi ea trebuie preparata numai la cuptor/gratar/fiarta,niciodata nu alege ca si garnitura pentru carne cartofii,painea,orezul ingrasa asocierea dintre ele ,o poti consuma cu o salata de muraturi /varza murata ori daca iti plac legumele congelate din comert!!Dulciurile daca iti dau bataie de cap si la fel poftesti des e bine sa le mananci dimineata cand corpul arde mai repede caloriile...iar seara diferenta dintre ultima masa si somn sa fie de cel putin 3 ore,sa nu uiti sa bei lichide(apa/ceaiuri fara zahar) si nu uita de miscare care e la fel important!!sa ne spui mai multe despre tine ca de exemplu de cate ori mananci pe zi,ce sport faci daca ai timp...spor la slabit!!! si multa sanatate!!
mayya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]