View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 09:18:39
dupy's Avatar
dupy dupy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 10 sep 2010
Locaţie: *, Romania
Vârsta: 30
Dieta: constientizare
Date: 166cm
Mesaje: 612
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Grupul Fetitele Powerpuff - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Exercitiul #2. Pentru Coapse

Doctorul spune ca acest exercitiu este cel care ajuta la pierderea de cele mai multe calorii deoarce are de-a face cu grupa cea mai mare de muschi din corp: cvadricepii. Consta in urmatoarele:
Asezati-va in fata sau in latura unei oglinzi daca este posibil ca sa va urmariti sa vedeti daca stati cu spatele drept in ea. Indepartati picioarele putin (cam distanta intre coapse deci nu mult) si prindeti-va bine cu ambele maini de latura unei mese sau a unui alt obiect stabil (un scaun mare) ca si in imaginea alaturata. In aceasta puteti vedea ca doamna sta pe varfuri dar exercitiul Doctorului este facut stand in mod normal pe talpi (putem adauga si varfurile dar asta mai incolo). Deci stand pe talpi si tinandu-va de un obiect stabil, indoiti-va incet, ca si in imaginea, pana cand fesele ating calcaii si dupa ridicati-va inapoi la punctul de unde ati pornit. Doctorul spune ca acest exercitiu este greu (si are dreptate – asteptati pana a doua zi sa vedeti cum doare totul) deci nu trebuie din prima zi sa faceti cele 15 repetitii. Incepeti de unde puteti in prima zi si adaugati 1 repetitie pe zi pana cand ajungeti la 30 de repetitii pe zi.



Despre ex asta vorbeam. Este extraordinar!!

Important este sa ai spatele cat mai drept, mainile intinse pe tot parcursul ex si distanta intre picioare. Si cu cat le faci mai incet, cu atat se simte mai binee!
__________________
Jurnal Dupy
Ideal/ Scop: Nicole Scherzinger


"Marile rezultate au nevoie de mari ambitii." - James Champy
You can make excuses or you can enjoy results. But you can do both.
dupy, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat