View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 31 mai 2009, 21:53:51
huhu's Avatar
huhu huhu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 176cm, 58kg
Mesaje: 516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: si eu am nevoie de sfaturile voastre

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Huhu,eu cred ca problema ta nu tine de greutate,ci de psihic.Pot spune ca esti chiar slabuta pt inaltimea ta,din ce vad eu la profilul tau.Am avut o colega ce avea corpul a al tau,in forma de para,si avea aceeasi problema.Cred ca in primul rand trebuie sa te accepti si sa iti iubesti corpul,pt ca,stii si tu,ca,nu iti poti schimba forma corpului,orice ai face.Si de slabit mai mult,cred ca nu e sanatos pt tine sa o faci.
Acum,sa iti spun parerea mea.Ah,ce nu as da eu sa am corpul in forma de para.Cel putin ai talie frumoasa.Stii cum ar fi fost invers?Un fund normal,dar solduri late,burtaaaa multaaaa,umeri lati.Asa sunt eu.Inchipuie-ti ce fain e cand mai ai si 30 de kg in plus,picioarele si fundul is cat de cat normale,si in sus e jale.Ca un butoi in doua bete.Incearca sa vezi partea plina a paharului.Putea fi mai rau,iti spune o patita.
Cred ca ar trebui sa lucrezi la psihicul tau.Tu trebuie in primul rand sa te iubesti.Uita-te pe strada,foloseste-te de noi,ce nu avem 60 de kg ca tine,si nici talie,sa zici,wow,dar eu sunt bine.Perfecte nu vom fi niciuna niciodata.Si nu e nevoie sa iti ascunzi fundul,cauta doar haine care sa te avantajeze,sunt sigura ca sunt.Asa cum eu stiu ce ma avantajeaza,ce imi ascunde lipsa taliei si burta,ce imi subtiaza umerii,asa trebuie sa descoperi si tu ce iti sta bine tie.Colega mea arata tare bine in fuste scurte,si cu sandale cu toc,cu snurulet legat pe picior.Inca imi aduc aminte de taliuta de viespe enervanta avea.
Ce zici,reusesti sa gasesti lucrurile bune de la coprul tau?Uita-te in oglinda si impune-ti sa vezi numai ce e bun.Odata incearca.Odata pe zi,ihihih.Doar uita-te si refuza sa vezi defectele.
buna seara Mishutza,
stiu ca deja e o problema ce tine si de psihic si mai stiu ca sunt si multe persoane grasute care se simt bine in corpul lor..insa nu imi pot induce ganduri pozitive de genul celor pe care le-ai mentionat..nu ma linisteste faptul ca sunt si alte persoane care sufera din cauza greutatii lor...si nu, nu mai vreau sa fiu o persoana care sa caute ore intregi prin magazine ceva care sa i se potriveasca, cand stiu ca se poate, ca nu e imposibil sa scap de kilogramele astea si sa incap intr-un jeans care nu e cea mai mare si rara masura.. probleme sunt si pe partea de intimitate, atunci cand sunt cu iubitul meu, si mi-e atat de rusine cu copsele mele..iar la mare, n-am fost niciodata tocmai din aceasta cauza.
iti multumesc pentru suportul pe care ai vrut sa mi-l oferi, ce-mi zici tu e ce-mi zice si mama, insa nu e de-ajuns, pentru ca sunt convinsa ca numai pierderea in greutate m-ar linisti intr-un final.
huhu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1057 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat