Subiect: Tort Pufos
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 00:18:55
andral's Avatar
andral andral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Bournemouth, Anglia
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica+sport
Date: 167cm, 84.5kg
Mesaje: 843
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Tort Pufos

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
TORT PUFOS


Ideea nu imi apartine, reteta am gasit-o pe un site (culinar punct ro) in timp ce cautam un tort ok pentru o persoana diabetica.
Dar se face destul de usor si e delicios.

.................
Varianta si mai simpla sa folosesti o tava dreptunghiulata de 27 x 28 cm. Se face un singur blat. Se taie in 3 fasii egale de 9 cm fiecare (dupa ce blatul s-a racit). Ies astfel 3 blaturi de 9 x 28 cm fiecare.
Cantitatile folosite in acest caz sunt injumatatile ata pt blat cat si pt crema (in cazul in care ouale sunt mici, se pun 5 oua in loc de 4). Astfel iese un tort cu 3 blaturi si cu crema peste fiecare blat, dreptunghiular - arata mai mult a prajitura. Si se taie f. bine in triunghiuri.

Atasez si poze. Al meu tortul nu am mai avut timp sa-l ornez , trebuia sa ii acopar si peretii cu frisca sau cu crema. Si nici pozele cu el nu sunt cine stie ce pt ca l-am dus la spital unei persoane internate. Asa ca in conditiile date, cam asta mi-a iesit.
arata gustos....
andral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VAmedeea; 27 ian 2012 at 10:15:09.
Răspuns cu citat