View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 07 feb 2012, 11:09:11
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Mentinerea - pasii pe care trebuie sa-i urmam

Principiile sunt foarte bune si ar trebui urmate. Este grea mentinerea, nici eu nu am ajuns inca in stadiul acela dar sper ca pana la jumatatea anului sa o fac.

Cred ca foarte important este ca in primul rand sa fi tinut o dieta care sa nu ne infometeze. 1000-1100 de calorii pe zi mi se par putine chiar si pt o dieta dar este adevarat ca daca utilizam calculatorul de calorii de pe site obtinem o cifra realista pe care ar trebui sa o respectam. Apoi, sa zicem ca am ajuns la mentinere (Doamne-ajuta), sportul si regimul SANATOS pe care l-am urmat ar trebui sa se transforme in stil de viata. Dulciurile, prajelile, painea alba, orezul alb, cartofii etc. , sa fie consumate in continuare ca EXCEPTII de la stilul de viata sanatos pe care l-am adoptat. De asemenea consider ca trebuie sa ne monitorizam greutatea la 2 saptamani (nu la o saptamana ca in timpul dietei). Astfel vedem cat de bine functioneaza planul de mentinere.

Eu abia astept sa incerc sa pun in aplicare cele spuse mai sus si sper din suflet sa-mi intre in cap ca nu tot sub soare se mananca si ca sportul trebuie facut macar de 3 ori pe saptamana 30 de minute (pt sanatate). Acum fac mai mult dar cine stie ce fluturasi imi mai zboara prin cap?

Multumim pt subiect. Foarte bun!!!!
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat