View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 09 feb 2012, 03:01:55
anat's Avatar
anat anat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 39
Date: 169cm, 66kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce facem cand nimic nu mai functioneaza?

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
cu ce te ocupi in general..zic asta pt ca eu acum 2 ani nu lucram.. dar mergeam la sala.. o ora era prea putin pt corpul meu.. nici nu sunt eu f prietena cu dietele..acum ca mucnesc si destul de greu am slabit mai repede.. dar tot mai trebuie sa schimb ceva ca vad ca slabesc si eu greu.. dar tu in timpul atsa nu ai slabit deloc? sau ai slabit si acum nu mai poti scadea?
organismul se poate obishnui cu stilu de mancare..
cat sport faci tu.. posibil sa fie prea putin.. incearca niste fitness.. alergari..
ce mananci la cina..?
cata grasime ai ?
o poza ceva? ca poate asa esti tu mai corpolenta..
buna ! eu lucrez in ture ( de regula 1 cu 2 libere ), iar o tura de a mea inseamna in medie 17 ore.
Merg la sala 3-4 ori/ saptamana cate 2 ore din care 1 ora cardio , in ultimul timp destul de intens- si am inceput sa transpir mai mult si o ora , depinde ce imi da instructorul , ex la saltea, aparate etc, schimba zilnic exercitiile.
de 2 saptamani tin o dieta proteica , avantajul , nu mai am stari graznice de balonari, insa tin dieta asta de disperare, ca sa nu o iau pe pastile de slabit. Inainte de dieta asta , mancam relativ normal , in afara de cerealele integrale de dim , schimbam destul de des meniurile de la pranz si seara ( sa nu ma plictisesc de aceeasi mancare ) iar seara nu mancam greu niciodata , doar iaurt fara grasime, sau lapte la fel degresat o salata cruditati ... si ma straduiam sa nu mananc dupa 7 - 7-30, acum de la 6 nu mai mananc nimic. ( plange si acuma stomacul in mine de foame )
poza momentan nu am , dar o sa pun si o sa dau masurile exacte.
cat despre constitutia mea , ce-i drept nu este tocmai una firava , insa cu toate ca sunt slabuta in partea superioara, la mine grasimea cea mai multa s-a pus pe picioare fund , am celulita si pe gamba
Cat despre grasime nu pot spune exact , doar ca sunt cativa centimetri buni ...
anat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1119 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat