Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 01 sep 2010, 13:02:18
MCS's Avatar
MCS MCS este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58kg
Mesaje: 537
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal August

Cum...puii mei porti 38?!? Eu sunt la 40 (chiar 42 daca sunt tipare italiene sau franceze, ca ei au masurile diferite de ale noastre), deci chiar daca mie nu-mi mai vin, nici pe tine nu pot sa te fericesc. E drept ca am cateva kg peste ale tale si nici nu suport hainele mulate, trebuie sa fie lejere pe mine. Ehe...sa ma vad eu la masura 38, ca rezolv repede problema, nu-i bai.
34 nu e bine, mie nu-mi plac femeile/barbatii bat (sau snur)
La sala ma duc in principiu in fiecare seara, de luni pana vineri. Se mai intampla cand sunt foarte ocupata sa nu pot sa ajung chiar in fiecare zi (cum s-a intamplat in august cand vreo 3 saptamani nu am ajuns decat sambata). Dar incerc sa se intample cat mai rar si sa ma tin de programul zilnic. In felul asta plec si eu de la birou ca toata lumea la 17.00, ca ma uitam aici muncind pana pe la 20.00 - 21.00. Si daca nu mi-a iesit pe nas de 1 an de cand m-am apucat de sport, nu cred sa se intample acum. Mai ales ca imi place, nu ma duc cu sila. Chiar si cand ma simt obosita si nu prea am chef, ies cu alt tonus si alta stare de spirit de la antrenament.
Si ca sa vezi ca tot universul lucreaza cu mine, s-a rezolvat si problema cumparaturilor sanatoase, ca nici eu nu mai gaseam nimic deschis seara tarziu cand terminam. Fix la iesirea de la sala este un supermarket non-stop, iar piata e langa (si acolo am vazut cateva tarabe non-stop). Deci...am rezolvat problema!
Sa nu ma intrebi de ce le-am descoperit abia acum, desi frecventez zona de multa vreme.
Proba cantarului si a centimetrului pe 17 septembrie, atunci se face o luna. Oricum, nu am apucat sa-mi cumpar cantar, de saptamana trecuta tot zic.
Pai sa incep sa pun meniul de pana acum, ca sa vedem ce mancam.
__________________
Noi nu trebuie sa slabim, noi trebuie sa ne schimbam stilul de viata!
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post308428

MCS, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.