View Single Post
  #4005 (permalink)  
Vechi 04 oct 2012, 08:56:40
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Pai ii este frica datorita experientelor anterioare. Pe de-o parte este de inteles. Mai ales ca el nu a mers acolo doar pentru el, este la munca pentru voi, asta trebuie sa ti minte.

da, si il inteleg si eu....dar nici nu am de gind sa fac ceva gresit...e acolo pentru noi si asta ma face mult mai responsabila...

Acum, ca esti singura, ar trebui sa acorzi cateva momente de reflectat la ceea ce simti si la ceea ce vrei. Ai avea un pic de timp sa te gandesti, nu mai exista nicio presiune. Si, poate, vei lua o decizie pentru viitorul tau.La un moment dat va trebui sa-ti clarifici ce vrei. Vrei o viata linistita si o familie linistita, copii-asa la modul general sau iti poti imagina toate acestea alaturi de el?

ma gindesc din ce in ce mai des ca doar el e omul linga care o sa fiu toata viata, ca altfel nici nu poate fi...dar am si momente in care nu stiu ce vreau, dar sint din ce in ce mai rare...apoi mai este o chestie, mi-e frica de sesiunea din decembrie, in care o sa vad pe cineva, mi-e frica de aceasta intilnire....dar nici nu vreau sa ma gindesc la asta.

Din cate povestesti tu, sotul tau pare omul care isi asuma responsabilitatea unei familii si isi face datoria. Cred ca te iubeste foarte, foarte mult. Cel putin asa pare. Cateodata trebuie sa ne dam seama ce noroc avem sa fie langa noi un om cu simtul datoriei si care ne poarta de grija, cel care isi doreste "sa ne fie bine".

Stiu ca ma iubeste si mai stiu ca o sa faca totul posibil sa ne fie bine, mai ales mie sa-mi fie bine, tot ma suna,isi face griji ce maninc, daca am cu ce ma imbraca, daca nu am racit etc...asta ma bucura...doar ca el e atit de realist...eu sint mai visatoare si am nevoie de unele chestii mai romantice, mai nebunatice pe care el n-o sa mi le poate da..si intrebarea e eu o sa ma multumesc cu ce o sa-mi ofere el sau o sa mai caut ceva, o sa am sute de intrebari si o sa fiu pe undeva nefericita toata viata...
Stiu ca uneori prea multe vreau, pre multe cer...si la prea multe ma gindesc, dar asta sint eu si alta nu voi fi...


Te imbratisez calduros! Sper ca nu ti-am dat sfaturi mai mult decat este cazul Deciziile si viata iti apartin. eu mi-am dat cu parerea

multumesc pentru sfaturi, chiar au fost foarte binevenite..esti o scumpa ca deobicei
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]