View Single Post
  #4005 (permalink)  
Vechi 15 ian 2011, 19:34:57
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (III)

Citat:
Anterior postat de monyy Vezi mesajul
multumesc pt raspunsuri,mereu am fost mai lenesa si nu prea sunt cu sportul,si am mancat mereu la orice ora si ce am vrut,cat am putut.Si astfel tot s-a pus pe mine kg multe,in fiecare an cate 10 kg,si astfel am ajuns la nici 18 ani sa am 80kg si 170 m.Mi-a lipsit vointa mereu.DAr am observat ca mereu am dificultati cand vreau sa cumpar haine,blugi in special,apoi nu ma simt bine in pielea mea;adevarul e ca soldurile sunt enorme la mine,in rest..burtica am dar nu ff mare,si la picioare sunt destul de groase....si,de astazi am inceput sa tin o cura de slabire,astfel azi am mancat de dimineata un ou fiert si un ceai,apoi putin compot de mere fara zahar,la pranz am mancat o ciorbita de fasole si spre seara o banana,un mar si o clementina.Mi-e ff greu sa renunt la suc in primul rand si la dulciuri,pt ca sunt dependenta de ele,dar totusi sper sa reusesc sa slabesc.Acest site parca mi-a dat vointa si am inceput sa fac si exercitii fizice acasa,nu vreau sa mai mananc la ore tarzii ca inainte si pot spune ca pana acum inlocuiam apa cu coca-cola,astfel nu e de mirare ca sunt obeza.
Mereu ma gandeam ca nu sunt sanse sa slabesc dar am vazut pe acest site ca sunt o multime de persoane in situatia mea si multe care au slabit si atunci m-am gandit ca si eu pot cu rabdare si vointa....si va intreb,cam ce alimente sa mananc,voi ce mancati ca sa slabiti?
cu sucul ma regasesc si eu............beam cate 2 -3 litri pe zi.........recunosc ca am mai baut si eu si asta din cauza ca sotul meu cumpara mai mereu........
dar el ia un suc care are mai putin calorii decat coca cola .......250 de ml are 20 de kcal .........pe cand coca-cola are 100 de ml 40 .......
dar de cand nu a mai cumparat el nu am mai baut nici eu./deci se paote si fara totul este sa vrei
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]