View Single Post
  #4015 (permalink)  
Vechi 15 dec 2011, 09:49:29
lightbringer's Avatar
lightbringer lightbringer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 162cm, 56.8kg
Mesaje: 146
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de giglio86 Vezi mesajul
buna seara fetele.....
cum merge dieta?la mn binisor....mai tin si maine pp apoi alternez.....nu am slabit mare lucru.....
apropo ce facem de sarbatori?daca gustam prajituri se duce naiba totul
La mine merge bine. Nu ti face probl daca nu ai slabit din primele zile cat ai vazut pe aici ca au slabit unii. Si mie mi s a intamplat la fel dar am continuat constant si am fost f multumita.
Hai sa ti spun din experienta mea cu dulciurile si tragi tu concluziile. Dupa circa o luna de dieta(parca) slabisem 5 kg jumate si am plecat acasa din cauza unei probleme in familie. Nush sa spun daca pe baza de stres sau daca chiar am eu o mare probleme psihica dar am mancat mai mult decat poti sa ti imaginezi. Si nu ma refer neaparat la mancare ci la dulciuri. Deci MULT, exagerat. M am ingrasat, s a vazut imediat...circa 3kg-3,5(2 sapt am continuat asa deci nu a fost doar o scapare de moment). Dupa cele 2 sapt m am reintors la dieta si intr o sapt mi am revenit. Concluzia mea ar fi: daca nu mananci ca si cum ar veni sfarsitul lumii(cum am facut eu) nu ar trebui sa iei deloc sau oricum nu mare lucru si ar trebui sa revii destul de repede odata reluata dieta. Sfatul meu ar fi sa nu intinzi f mult perioada in care mananci prostii..mai ales ptr ca mie mi a fost ingrozitoooor de greu sa reiau. Daca te uiti cateva pagini in spate o sa si vezi cum ma tot plangeam in fiecare zi de le am scos peri albi fetelor..
__________________
lightbringer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 974 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]