Subiect: Jurnal ALEXANDRA
View Single Post
  #402 (permalink)  
Vechi 03 ian 2012, 13:03:50
mayya's Avatar
mayya mayya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: stil de viata sanatos pe viata,nu dieta
Date: 169cm, 71.7kg
Mesaje: 520
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal ALEXANDRA

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul
Buna Maya!

Ei , e bine ca te-ai distrat pana la urma...gramele puse se duc ele imediat..ca ce pui repede, asa de pe o zi pe alta..se duce la fel de repede daca iei atitudine...

Si eu mi-am facut un pic de cam cu mancarea..dar m-am tinut de sport ca lumea...n-am mai slabit 1-2 kg cum am slabit pana acum..greutatea mea de azi dimineata era de 69.7..deci am cam stagnat..acum mi-am propus ca pana lunea viitoare sa ajung la 68..nu stiu cum fac, dar trebuie..ca altfel ies din graficul stabilit cu slbirea, si nu imi permit...
mult spor la ce ai de facut
te pup!
Buna Anka,

Da de regula cand imi fac de cap asa ma rasplatesc cu mult sport,recunosc ca sportul m-a ajutat la mentinere intodeauna dar una fara alta nu se poate cel putin in cazul meu nici dieta suta la suta corecta fara sport nu prea merge dar nici mancat hai hui cu sport nu merge(poate ca amble sunt posibile dar ft incet)...totul tine de mine sa fiu atenta si la ce mananc si la miscare sa am rezultate altfel nu se poate.
Si eu as vrea pana la ziua indragostitilor sa ajung la 58-59 kg,dar numai zic nimic asa mi-am propus si ca de Revelion sa am 61 kg dar nu a fost asa...asa ca saptamana asta mananc hipocaloric,iar de saptamana viitoare ma pun pe dieta lowcarb(SB in principiu) sau cea cu incarcatura glicemica.

TE POP!
O ZI MINUNATA
mayya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]