View Single Post
  #405 (permalink)  
Vechi 04 mai 2012, 11:10:16
lavlav's Avatar
lavlav lavlav este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Dukan
Date: 168cm, 65.2kg
Mesaje: 152
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de doxy Vezi mesajul
Lav in primul rand bravooo pentru rezistenta eroica! Si in al doilea rand... se spune ca daca o dieta este corecta si echilibrata atunci dam jos din grasime nu din muschi. Noi mancand multe proteine imi vine greu sa cred ca slabim din masa musculara. Si mai stiu ca cel mai bine iti dai seama daca o dieta functioneaza dupa haine si nu dupa greutate. Caci asa ca in cazul tau, cantarul poate sa arate f putin in minus in schimb la haine sa fie diferenta mare. Asta este din cauza ca grasimea este usoara si voluminoasa (de aici rezultatul bun in centimetri) iar muschii grei si fara mult volum.
Eu sper sa fie adevarat, desi nu sunt experta in dieta asta.
Am incercat sa nu o transform in infometare, de aceea am mancat chiar daca nu imi era foame...din 2 in 2 ore, si foarte putin, incercand sa ajung la un nr de calorii acceptabile, nu de genul 2 oua fierte cu un iaurt si gata.

Chiar sper sa imi schimb si metabolism si mod de viata si tot. Nu caut doar sa slabesc 17 KG, desi 17 sunt multe.
lavlav, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2068 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1551 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1035 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]