View Single Post
  #4064 (permalink)  
Vechi 12 dec 2010, 20:59:15
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de manumanuela Vezi mesajul
Buna seara,fetele!Am intrat sa vad ce faceti dar daca mai intarziam un pic va pierdeam pe toate.Azi am fost la biserica si cand am venit am papat peste(pentru mine la cuptor,ca-i mai sanatos)si la ai mei prajit,cu mujdei si mamaliguta.M-am cantarit dimineata si saptamana asta am slabit 300grcam putin,saptamana trecuta dadusem jos1kg.Adevarul e ca eu nu tin dieta(dupa sarbatori incep)si cu postul dau ,da mai putin.ROXI ,cred ca va bantui eu in noaptea asta,(mie imi place sa zic ca va veghez somnul,mai deretic prin casuta,)ca am dormit la pranz si sigur n-o sa am somn.
Servus Manu..eu tocmai ieseam, dar am zis sa-ti raspund. E f bine ca ai slabit cele 300g . Stii ca e bine sa slabesti cam 500g pe sapt ca sa te poti mentine apoi si sa slabesti sanatos. Asa ca felicitari.
Ai avut o zi linistita , ce bine.
Eu nu ma omor dupa peste . Uneori mai pap..daca il face mama..si cu mujdei e mai bun parca. Dar intotdeuna imi vine inapoi pestele.
AI papat sanatos azi.Pup..bantuiala placuta . Eu inca sper sa adormi devreme azi

gata ..noapte buna fetele
sa nu mai scrieti , ca sa pot iesi
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]