View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 27 mar 2010, 19:22:18
vedrana's Avatar
vedrana vedrana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: buc, Romania
Vârsta: 55
Dieta: 1500-1600 cal/zi
Date: 173cm, 87kg
Mesaje: 49
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum te poti abtine de la dulciuri?

Buna,
eu de exemplu iau pastile de Cr, se gasesc in farmacii, acum exista Cr-diet , este f bun. Dar mi-am cumparat o punga de ciocolatele milky way, care 1 buc are 100 cal. Luna trecuta, timp de 2 sapt. am mancat cate 1 cioco pe la ora 17.00, pt. ca atunci ma apuca tremuratul de dulce, apoi mi-a trecut pasa cu dulcele. Sunt zile cand uit sa iau Cromul, dar daca poftesc ceva dulce, sa fiu sincera pe mine nu ma ajuta un fruct dulce, tot cioco trebuie sa mananc, deci servesc cioco. Asa pacalesc si creierul, vede ca mananc o ciocolata intreaga, dar de fapt este una mica de 40 gr , si are doar 99-100 cal. Subconstientul meu este bucuros ca a mancat ceva dulce si eu nu pun pe fundulet. Binenteles ca merg la sala, masaje si incerc sa mananc de 1500-1600 cal/zi.
iti doresc succes mult.
Ai grija sa bei calciu si magneziu, daca vrei sa tii o dieta hipocalorica, sau ceva mai drastic. Eu am patit-o... ca dupa o cura de slabire severa, in afara ca m-am ales cu o amenie, a inceput sa-mi pice si parul. Asa ca m-am lecuit, incerc sa inteleg ca pot gusta de toate...dar cu masura. Aici trebuie sa mai exersez, chestia cu masura...
vedrana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2355 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1838 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat