View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 21 aug 2010, 12:39:15
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Cum sa am ambitie ca sa slabesc?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Ce poze? Chiar, eu am un album in calc cu topmodele si mai arunc un ochi pe la ele cand am pofte. Dar de ce sa mint, am avut si eu o perioada ft proasta, in care lucrurile nu prea mergeau bine si m-am sabotat. Sau cand am avut de dat licenta, numai la silueta nu mi-a stat gandul, eram super stresata, deci nu-s taman un exemplu de urmat. Macar sunt fericita ca m-am mentinut pe linia de plutire. Oricum Mira, rezultatele tale sunt ceva ce trebuie sa te incurajeze pe tine, gandeste-te cate fete vor sa dea jos si sa arate bine si nu reusesc.

Si daca in weekend o dai in bara in general de ce nu iti permiti sambata sau duminica, dar doar o zi, in care sa ai o masa cu ce poftesti tu, dar nu in cantitati mari. Ai pofta de pizza, mananca 2 felii, ai pofta de clatita, mananca una mare si tot asa. Si mancatul este o placere a vietii si nu poti sa renunti la alimentele care iti plac complet. De ex am o prietena din fac care a slabit ceva kg si acum se mentine bine. Nu mananca ft mult, isi permite o data pe luna fast-food, mai mananca o portie mica de paste. O sa vezi si tu, cand o sa ajungi la mentinere si o sa ai un aport caloric mai mare/zi, probabil cu 500 de kcal mai mult decat mananci acum, o sa iti poti permite mai multe pofte. Asa ca e cazul sa te pui serios pe nimicit acele kg in plus pt ca la mentinere o sa-ti poti permite mai multe. Gandeste-te cat ai reusit pana acum, dar si cat ai reusi de acum in colo. Si cum s-ar vedea acum rezultatele.
Album pentru a 12 (cu toti colegii) Vreau atunci sa fiu mai supla,am timp pana in ianuarie (parca atunci se fac:p),dar sper sa ma tin o data de treaba.

Aia e baiul la mine,nu prea pot sa pap pe jumatate,iar cand simt gustul la ceva mai vreu.si tot mai vreau.
Eu sunt cu dulciuriile nu cu fast food-ul

Stiu ca ai dreptate,ar fit rebuit sa fiu de mult la mentinere,dar tot o lalai Marti fac 1an de slabute,iar eu sunt tot grasa

Cred ca o data pe saptamana am sa-mi permit ce vreau(de preferinta Duminica),iar dupa sa o iau de la capat. Cred ca asta este singura solutie. Am sa ma straduiesc sa-mi autoeduc psihicul si sa pap mai putin,nu exagerat.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat