View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 31 mar 2011, 10:33:06
dariaclaws's Avatar
dariaclaws dariaclaws este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 72.6kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal dariaclaws- Implinirea unui vis

Am "reusit" sa pun pe mine 2 kg de ultima oara can am intrat. ce s-a intamplat? Uitandu-ma in urma imi dau seama ca am mancat cam multi cartofi, desi fara alte adaosuri e clar ca nu e bine sa mananci cartofi zilnic, am renuntat in perioada asta sa-mi mai numar caloriile, nu am mai baut apa si nici ceai verde, am dormit mult mai putin si am sarit peste micul-dejun. Bun, acum ca problema e identificata sa vad cum am sa o rezolv. First, renunt la zilnicul cartof, o perioada de o saptamana (sau pana ma plictisesc) am sa mananc cat mai multa supa, neaparat reintroduc apa si ceaiul in dieta, nu mai sar peste micul-dejun si trec iar la numarat calorii. Revin pe drumul cel drept si fac miscare calculat, ca desi am facut mult efort fizic sapt trecute, el a fost haotic si se pare ca fara rezultatul asteptat. Acum, desi nu-mi face placere trebuie sa schimb si ticker-ul.

Andrada, multumesc de vizita, felicitarile inca nu le merit ca am regresat, dar important e sa nu renunt si sa nu mai inchid ochii. Multa forta si cat mai multe kg pierdute iti doresc si eu tie
__________________
Implinirea unui vis
dariaclaws, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1708 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1191 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]