Subiect: Jurnal Bzzz
View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 19:57:21
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Bzzz

Citat:
Anterior postat de Jen Vezi mesajul

Da da, sunt in sesiune. Merci.
Ah, asta imi doresc si eu multa sanatate. Mi-am promis ca dupa ce termin cu nebunia asta de sesiune am sa merg sa imi fac niste analize, sa vad cum stau, pe unde ma incadrez.
Sper sa iasa totul ok.
O sa mananc putin la intervale mici, vorba ta, ma omoara stomacul in ultima vreme si mai am parte si de varsaturi verzui.
Insa totul e sub control, mi-a dat azi de la farmacie medicamente. Am luat iaurt, mi-a zis farmacista sa mananc niste biscuiti ca absorb acidul gastric.
Merci inca o data.
Jen nu e ok deloc.. eu am dureri de stomac dar atat.. Dar de vomitat nu am vomitat.. si cum spune si Ella nu e ok sa mai stai..dute la doctor ..o ora dureaza cu tot cu drum.. faci o pauza din invatat oricum ai nevoie si de odihna... Mai bine vezi daca e totul sub contro.. crede-ma ca farmacistele nu-s intodeauna ok.. nu stie ea ce ai tu exact..de biscuiti stiam si eu sa-ti spun si nu trebuie sa fiu farmacista Asa ca mergi la doctor ca nu e de glumit..
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]