View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 11 ian 2012, 22:49:06
yoyo23's Avatar
yoyo23 yoyo23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 ian 2012
Locaţie: londra, Anglia
Vârsta: 35
Date: 165cm, 75kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Anglia

Citat:
Anterior postat de hazegrl Vezi mesajul
Cam prost cu dieta pe aici, deocamdata. Tot ce e ieftin e si nesantos (paste, orez etc.). M-am hotarat sa-mi calc pe inima si sa cheltui un pic mai mult pe mancare si sa o privesc ca pe o investitie in sanatatea/silueta mea. Uite ca n-am auzit de acea monstruzitate... spre norocul meu.

Abordarea mea va fi ceva de genul:
1. Sa o iau cate o zi pe rand si sa nu am asteptari. Voi incerca sa ma tin de alimentatie sanatoasa, niste sport dar fara sa-mi zic vreau sa slabesc X kilograme. Asta deoarece vreau sa vad rezultate peste noapte, iar daca acestea nu apar, ma las.
2. De o saptamana am inceput sa fac jogging usor dimineata (20 min) si streching (30 min). Am observat ca si aici ma ajuta sa-mi fac griji de bucatica de asfalt din fata mea (2-3 m). Daca incep sa ma gandesc cat am parcurs sau cat mai am, incep sa cred ca sunt obosita si ma opresc. De asemenea nu-mi fac planuri marete de genul "voi alerga zilnic". De fapt am pornit de la "voi alerga 2 zile/saptamana" si de martia trecuta alerg zilnic. Voi alerga doar atunci cand am timp. Luni incep faculatea si nu se stie.
3. Legat de alimentatie... incerc sa elimin carbohidratii pe cat posibil. Sunt dependenta de paine si ador produsele de patiserie, deci voi incerca sa le evit. Imi voi impune restrictii dar nimic major, ca atunci nu ma voi tine de ele.

Elena, tu tii o anume dieta?
Ft buna si inteleapta abordarea ta. Cam asa ceva tin si eu dar problema mea e emotional eating si de fiecare data cand gresesc o iau cam in tragic si zic "gat am mancat o felie de pizza, s-a dus dieta, n-am ce face, mai bine imi iau si niste desert!" Ce gandire stupida, nu?
Asta incerc eu sa trec peste... Gandirea asta in alb si negru - ori sunt la dieta super strict si totul mi se pare grozav, ori o dau in bara si atunci ma las de tot.
Ma rog, one step at a time I guess...
Si eu am inceput sa alerg si fac yoga si coarda acasa. Vreau sa merg si la innot dar nu prea am chef de costume de baie acum - un alt exemplu de gandire ******* de-a mea.
Gahhhhh!!!
yoyo23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat