View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 21 aug 2009, 10:52:19
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Le journal d'Anca

Neatza Neatza tuturor slabutzicelor!

Mai am vreo 10 min pana intru la lectie asa ca m-am gandit sa scriu putin si aici...Hhhmmm....ieri dup-amiaza dupa serviciu am iesit un pic cu iubitul pentru a-mi "achizitiona" o pereche noua de bascheti, si bineinteles k eram amandoi ametiti de foame (asta era pe la ora 6 si nu mai mancasem de pa la pranz)...am intrat la unul din pacatoasele alea de restaurante fast food si ne-am indopat...el cu kebab cu cartofi prajiti si eu cu salata cu ton...dar la care nu m-am stapanit sa nu imi iau si un pic de sos Rhode Island...deci o facui cam lata aseara dar imi era f f foame...azi dim, cantarul a fost destul de balnd cu mine si nu mi-a aratat decat 45.00, adica nu s-a pus ce am mancat aseara, dar daca mai continuu tot asa apoi n-a fii bine!

Acuma de ce naiba nu mai scade cantarul ala nu stiu...fac mult mai multa miscare decat acum cateva sapt cand stateam acasa, adica la serviciu doar din mers consum vreo 3-400 de calorii in comparatie cu de-abia 100 cate consumam cand eram acasa!
De mancat nu mananc extrem de mult...de dimineata un pic de sandvis cu painne si la amiaza am incercat sa mananc slab in calorii...deci in consecinta mi-am calculat caloriile si nu depasesc 1000...adevarul e ca acum am si mens asa ca nu stiu daca e din cauza lui ca nu dau deloc jos...

Oricum, continuu si nu ma las

o zi buna tuturor,

tre sa fug la lectie

poop

Anca
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]