View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 13:08:58
Sibel H's Avatar
Sibel H Sibel H este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: .... ....., Romania
Dieta: Atkins
Date: 158cm, 47.35kg
Mesaje: 955
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: "Slabute" din judetul Cluj

Citat:
Anterior postat de Pimkie_irina Vezi mesajul
Din pacate am cam dato in bara ca ultimele 2 zile am mancat cat pentru cateva luni Dar asta nu ma impiedica sa ma pun si mai mult pe treaba numai cat ma frustrez cand ma gandesc cat am mancat Vroiam sa te intreb, crezi ca e prea putin alergatul pe zi?:-S ca eu sincer sunt o persoana cam sedentara si mie si asa greu sa fac sport cat de cat zilnic.Acum am mai mult timp liber si de aia pot face,dar in rest mai des de 2-3 ori/saptamana nu cred ca o sa pot face.De acea cu sportul e mai greu Am sa-mi fac si un jurnal cat de curand, numai sa am acces la net zilnic ca in ultimul timp nu prea merge. Pupici:* P.S:Fiind foarte activa, ce sport faci?
....Hai, Irina ..nu dispera acum...mai sant 2 zile si este luna plina este normal sa mancam mai mult asta nu inseamna ca acumulam kg....nu cred ca alergatul tau zilnic este un program scurt si ineficient...din potriva cred ca este super...daca tu crezi ca nu mai faci fata..poti intra pe forum la rubrica sport si iti poti alege oricare dintre programele sportive de pe site...fetele aleg Zumba..S-au Tae-Bo...eu de cand m-am apucat de dieta Atkins...pentru a avea un program sportiv constant am optat pentru o ora sau aproape 2 ore gimnastica pe grupe musculare dar zilnic...inainte...practicam regulat..Tae-Bo..pilates....si gimnastica....
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-sibe...i-3587-41.htmlRade,atata timp cat respiri si Iubeste,atata timp cat traiesti !
Sibel H, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 637 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat