Subiect: Jurnal ancad26
View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 21:27:23
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Jurnal ancad26

Buna seara !

nu am mai intrat de mult p jurnalul meu pt ca e mult mai frumos la altii in vizita

aici e cam pustiu !
Insa zilele astea cand m-am cantarit iar 112.8-112.5 dar nu updatez tickerul pt ca ma cam fluctuat .Sambata ba am papat covirgei, luni a fost ziua unui coleg a adus cioco de casa si iar am cedat . Dar macar am cedat dimineata si am recuperat la sala .

Incercam sa intru la un regim mai restrictiv insa nu ma prea reusit zilele astea , parca aveam si pofte ca luna trecuta de la ciclu dar povesti ca doar el nu vine singur

Insa ma decis ca pe langa slabit e si momentul sa fac iar ceva pentru sanatatea mea si sa mai merg la un medic ginecolog , mai renumit in cluj de la care am auzit ca e foarte bun . asa ca maine seara am programare .
Sunt curioasa ce o sa imi spuna despre ciclul meu cel nabadios si cum putem rezolva problema asta care incepe sa ma framante din moment ce imi doresc si un copil .

Azi ma papat niste piept de pui , iaurt nutriday de baut .
Mi-am luat si Wasa pe care ii mananca cu mare placere . Deja ma corectat multe . Luni am gatit piftelute cu sos pt sotul si nu am gustat eu mi-am facut de acum bine cunoscutul piept de pui .
Mi-am luat si branza de vaca sa vad daca mi-am revenit si imi place insa nici poveste este acra si rea vai de min ,am scuipat tot afara .
Intre timp merg si la dentist de 2 ori pe sapt . dar fara frica pt ca este o tipa super draguta si care are o mana extraordinara .
Sambata merg la raport la Alina !
si cam atat despre mine , revin cu noutati !

__________________
Jurnal Anculica http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...26-8248-2.html
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]