View Single Post
  #422 (permalink)  
Vechi 26 aug 2011, 12:03:25
August's Avatar
August August este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 62kg
Mesaje: 597
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal MCS - 34 ani

Ba te vizitez eu! Scuze, scuze...am absentat relativ motivat. Cum spuneam si la Di, maine am o programare la gastroenterolog (ce cuvant de ''spanzuratoarea'') pentru ca mi-a revenit o durere acuta in capul pieptului si mi-a enumerat vreo 4 organe din zona abdomenului superior care pot fi cauza. Spanac: chiar sunt foarte speriata! Motivul e ca nu m-am vazut niciodata ca posesoare de afectiuni si nu ma vad umbland cu medicamente si restrictii dupa mine, zau!
Am citit cu interes ce-ai zis tu acolo si te sustin, orice decizie ai lua (se pare ca ai luat-o deja). E o chestie chiar misto asta cu "ïmplantii", vorba lui Cami.
Mi-ar placea sa te am prin preajma, imi trebuie o prietena hiperactiva pentru ca m-as molipsi. Ma enerveaza si pe mine sa stau! Acum am o perioada de stat si-s tare debusolata!
Cu sala, trebuie sa recunosc ca-mi place. Si ar putea sa-mi placa progresiv, daca as fi mai organizata si mai constiincioasa.
Miku...n-am idee de ce a facut febra. Cred ca de la bicicleta si posibil sa fi tras de ceva fiare, nu prea am avut timp sa-l urmaresc. Eu am treaba, dom'le, nu stau degeaba! Gandeste-te ca era 'statut" saracu'!
Pup, mai vin!