View Single Post
  #4253 (permalink)  
Vechi 29 iun 2012, 20:15:51
oaname's Avatar
oaname oaname este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 oct 2009
Locaţie: Marseille, Franta
Vârsta: 31
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 57.8kg
Mesaje: 267
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna fetelorr!!!

Eu mai inainte am bagat la cuptor un cheesecake care am mai facut o data sapt trecuta cu branza de vaci fina si a iesit putin ca pasca si am zis sa incerc cu mascarpone , sper de data asta sa iasa frumos. Si sper sa pot gusta maine ca sa va spun cum e. Voi pune si reteta pe blogul meu si altele ce am mai facut in ultima luna maine.

Eu sunt okay, azi am mancat 4 iaurturi, niste supa de pui cu morcovi, niste salata de vinete, putina spuma de ciocolata montignac si 2 cuburi la vache qui rit...aa si 500 ml lapte semi-degresat.

A fost o zi luuunga si o noapte luuunga in care nu am dormit ci m-am rugat sa adorm si eu dar nimic. Sper ca de la toate pastilele care le iau sami treaca pana marti cand plec in romania ca e vai si amar de mine daca nu....Ne-am gasit si noi sa programam operatia fix in ultimele mele zile de stat in Franta:d.

Voi ce faceti?
Eu inca incerc sa gasesc explicatia de ce am luat 2 kg la loc...ma gandesc ca e acumulare de apa, ieri eram super umflata azi ma simt chiar legera. Am baut multa apa in ultimele saptamani si am inceput sa iau anticonceptionale si poate de la ele acumulez apa...pe langa ca mananc ff sarat.

Ma pun sa va mai citesc din urma, chiar vroiam sa o felicit pe Raluca, am vazut pe facebook ca a castigat o bicicleta: esti o norocoasa si foarte frumoasa de asemenea.

Pupici!!
__________________
Dick-catelusul meu si inima mea:X

16 martie 2012: 63.9 kg
23 martie 2012: 62.5 kg
26 aprilie 2012: 60.5 kg
11 mai 2012: 59.5 kg

greu greu , dar sigurrr:X
oaname, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2008 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1491 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat