View Single Post
  #4263 (permalink)  
Vechi 15 nov 2011, 16:21:51
AvramRaluca's Avatar
AvramRaluca AvramRaluca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 158cm, 57.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

[QUOTE=eva 9;845697]raluca, nu mananci prea mult! in niciun caz... dar eu iti recomand sa nu mananci asa mult dintr-o data la micul dejun... 250g branza e mult. montignac nu recomanda branzeturile care au in ele zer, adica alea cremoase... si nici nu recomanda mai mult de 150g pe ZI, nu la o masa.
in plus, vezi ca ai pauzele intre mese foooooarte lung, adica tu mananci din 5 in 5 ore. nu e ok. cu cat ii dai mai des sa manance, organismului, cu atat sta el mai linistit si nu-si face provizii.

v-am mai explicat... organismul nu face diferenta intre vreme de razboi si dieta. mancati des si putin, din 3 in 3 ore; poti sa introduci fructe... un mar la G1 si un mar la G2, daca nu ai chef sa te complici caloric.

Multumesc pentru sfaturi!

Totusi la categoria branza nu am gasit niciodata in cartile lui vreo referire la cantitati. Iar branza respectiva este branza de vaci cu iaurt 0% deaceea credeam ca este ok ....

In schimb nu stiu ce altceva sa mananc dimineata. Inafara de branza si gem de topoloveni chiar sunt blocata.

Este dificil sa gatesti cand ai multe in program toata ziua si chiar nu mai am idei din ce se gaseste in magazin. Toate produsele par sa fie cu prostii prin ele .

OFFFFF Multumesc tuturor pentru suport!
AvramRaluca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1483 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 966 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]