View Single Post
  #4266 (permalink)  
Vechi 22 mar 2011, 11:06:35
Cl@udi's Avatar
Cl@udi Cl@udi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2010
Locaţie: Pitesti, Romania
Dieta: Rina's 90
Date: 169cm, 63kg
Mesaje: 1.266
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit Cl@udi - Rina's 90

Citat:
Anterior postat de frumoasa Vezi mesajul
Draga mea, tare m-as bucura sa te am colega de suferinta la atkins, nu e asa greu, in sensul ca poti minca oricit si oriciand, doar ca sunt foarte limitate categoriile, doar proteine de 3 tipuri...insa e ok, zic eu. Dar lasa pilulele in pace, nu e cazu, cred ca ideea e chiar asta, se ard grasimile pt ca organismul nu mai are alte resurse si consuma din depozitele proprii. eu deocamdata sunt increzatoare, sa stii ca poti face multe combinatii - omleta cu sunca si cascaval, gratare cu telemea de ex. peste, ou fiert cu brinzica de burduf, rulouri de sunca cu brinzica de vaci..si sunt multe alte optiuni, am citit aici pe site chiar si gustari dulci atkins - brinzica de vaci cu zaharina ci vanilie sau cacaoua..cred ca sunt f bune, insa eu deocamdata nu simt nevoia de dulce, ma abtin cit pot
Frumusico, sunt tare ispitita de idee ; intru sa citesc mai mult despre subiect, si apoi ma hotarasc. Cu pastilele ma gandeam doar ca ma protejez de efectele nocive ale grasimilor, dar as putea sa iau multivitamine si un protector hepatic in perioada asta, nu ?
Cl@udi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1494 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1365 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]