View Single Post
  #429 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 18:13:34
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de dragadulcica Vezi mesajul
Mulţumesc.Aş dori sa încep un nou stil de viaţă bazat pe principiile dietei Montignac, şi dacă m-aţi ajuta in a-mi construi meniuri corecte v-aşi fi foarte recunoascătoare.
Draga, ca sa te ajutam sa iti constriesti un meniu trebuie sa stim in primul rand cam ce ai tu de mancare prin casa sau care sunt obiceiurile tale alimentare. Ca poate eu iti spun sa mananci maine somon la cuptor cu mai stiu eu ce si fie tu nu ai ori nu iti place. Da-ne o mana de ajutor aici.
De exemplu, ce ai mancat tu azi? Si imi trebuiesc si orele aproximative.
Te pup!
Citat:
Anterior postat de pitic zuz Vezi mesajul
fetelor am si eu o intrebare, faina SM se poate folosi la preparate care contin si oua? stiu ca faina integrala nu se poate folosi in combinatie cu galbenusuri... vreau sa fac un tortulet joi.
aaa si inca ceva, am luat azi niste pesmeti integrali Vollkorn knacker roggen se numesc, au 21% fibre si sunt facuti din faina integrala de secara si faina integrala de grau.sunt ok?
Da, faina SM se poate combina cu orice fel de grasime. Si da, pesmetii aceia sunt ok! Dar doar la mesele fara grasimi. Pt mesele cu grasimi fa-ti si painica din faina SM.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]