View Single Post
  #4290 (permalink)  
Vechi 26 mai 2010, 09:21:15
diamant2013's Avatar
diamant2013 diamant2013 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 50
Dieta: Monti personalizata
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 855
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Vreau sa va spun, daca imi permiteti, care este parerea mea despre aceasta dieta si mai ales despre aplicarea ei, dupa ce am citit cele 2 carti ale lui Monti (si Ame chiar m-a ambitionat sa le aprofundez ca m-a "plesnit" o data, glumesc evident) si bineinteles din propria mea experienta care poate sa difere de la o persoana la alta.
Dupa ce am citit prima carte, totul imi era limpede: stiam ce nu am voie si stiam ce am voie. Totul era f.bine delimitat. Tinand dieta dupa prima carte, am reusit sa dau jos aprox 2 kg.in 3 saptamani.
Dupa ce am citit si a doua carte (Mananc, slabesc si ma mentin) am descoperit o varianta mult mai permisiva a dietei si mai complexa in acelasi timp. Pentru ca aici nu scrie neaparat despre ce ai voie si ce nu, ci mesajul pe care-l transmite, este urmatorul: astea sunt principiile monti si regulile, asta se intampla atunci cand faci niste asocieri de alimente, tu cititorule trage singur concluziile si , mai ales, vezi ce varianta de dieta functioneaza la tine (adica slabesti doar daca esti strict in alegeri sau chiar daca esti mai permisiv). In ultimele saptamani, eu m-am ghidat dupa a 2-a carte si...pentru mine a insemnat mentinere, nu scadere in greutate (ce-i drept ca nu m-am masurat, dar pe haine nu se simte nicio diferenta).
Asadar, concluzia mea este urmatoarea (pentru mine, repet):
- daca vrea sa slabesc ma ghidez dupa prima carte (mai restrictiva)
- daca vreau sa ma mentin (dupa a doua carte care este este mai permisiva, mai comerciala chiar )
Asta s-a intamplat la mine, pe perioada cat am tinut Monti, care a fost o perioada de aprox 2 luni).
Pe termen lung nu stiu care vor fi rezultatele, dar va voi spune pentru ca intentionez si am hotarat deja ca Monti este si va fi un stil de viata pentru mine si familia mea.
Eu v-am spus toate astea pentru ca in ultimele pagini de mesaje deja au inceput sa se amestece regulile (si din alea restrictive si din alea permisive) si cred ca le-am confuzat putin pe cele noi venite.
Mamaaaaa cat am scrissss!!!!!!!!!!!!. Dar daca vreti sa impartasesc in continuare cu voi noile reguli, din cartea noua, eu o sa va citez din carte si voi o sa trageti singure concluziile voastre. Daca nu, chiar nu cred ca as mai interveni cu "corecturi"ca ne zapacim cu toatele.
__________________
Succesul este dat de capacitatea de A CONTINUA atunci cand ceilalti ABANDONEAZA!
diamant2013, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1097 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]