Subiect: Jurnal tuiti2011
View Single Post
  #43 (permalink)  
Vechi 22 nov 2011, 01:09:37
tuiti2011's Avatar
tuiti2011 tuiti2011 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 170cm, 108.5kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal tuiti2011

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Buna! Vad ca ti-ai facut o multime de prietene si ai primit o sumedenie de vizite. Dieta vad ca merge in continuare, sa te tii de ea.
Nu-i frumos sa tii bici ca suport pt haine. Stiu ca este foarte buna pt ca si la mine avea acelasi rol. Dar acum o folosesc cam de 2-3 ori pe saptama si face minuni (desi nu este activitatea mea preferata, ma tin de ea cu dintii). Altfel nu o sa ma mai inteleg cu pielea mea.
Cum merge cu cantaritul? Rezisti sa nu te cantaresti zilnic? Eu incep sa ma invat minte. Saptama trecuta m-am cantarit luni apoi iarasi miercuri. Nu dadusem niciun gram de pe mine. M-am suparat atat de tare incat joi si vineri am fost la alergat iar duminica am facut bici si gimnastica - luni aveam cu 1.9 kg mai putin. Oricum, nici eu nu vreau sa ma cantaresc zilnic tocmai pt a avea o surpriza placuta dupa o saptamana.
Bravo ca ai ascultat sfatul fetelor si ai facut un meniu mai bogat. De asemenea ai adaugat si gustari. Excelent!
Bafta in continuare!
in legatura cu prietenele care ma viziteaza, nici nu stii ce surpriza a fost si pentru mine placuta, bineineles.
ma gandeam ca .. la cate slabute cu vechime sunt pe aici, jurnalul meu o sa fie un monolog

despre bicicleta.. incerc sa ma reobisnuiesc cu ea, ma doare fundul rau e incomoda, am incercat si cu pernuta si tot ma doare de nu mai pot; cred ca tre s-o schimb, am negociat cu sotul meu ca dupa primele 15 kg date o schimbam , asa ca premiu, in loc de coronita.

mi-era frica sa mai bag calorii in dieta si am avut o surpriza azi, nu mare.. dar de -200 de grame fata de ieri.. asta e si raspunsul la intrebarea daca am reusit sa nu ma mai cantaresc zilnic .. n-am reusit .. cred ca imi da un imbold sa vad acolo ca s-a mai dus un picut si de-aia ma uit, in prima zi in care o sa stagnez, sigur nu ma mai uit pt cateva zile si ma ambitionez sa nu mai vad data viitoare la fel.

nu stiu sa-ti explic de ce, dar sunt foarte fericita pt ca ai dat atat de mult jos saptamana asta, parca jumatate din ele ar fi ale mele

mult ..inapoi

noapte buna
tuiti2011, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2159 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]