View Single Post
  #432 (permalink)  
Vechi 17 iun 2010, 20:08:06
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
Ralu cu cel mai mare drag esti binevenita in casuta noastra. Vad ca ai planuri mari, un target de 25 de kg asa ca sa o luam cu inceputul.
Ne poti povesti deprinderile tale alimentare, ce papi tu de regula, ce stil de viata ai, sedentar-activ, faci ceva miscare...ce plan de bataie ai..daca tii vreo dieta..daca ai vreun istoric in materie de diete...
Regula de aur, cums tim toate este sa iti asiguri 3 mese principale si 2 gustari neaparat si sa nu mananci mai putin de 1000-1200 kcal. Daca reusesti sa tii evidenta caloriilor papate de-a lungul zilei ar fi si mai bine!
Pe forum vei gasi numeroase diete, alege ceva care ti se potriveste daca nu vrei sa tii ceva personalizat, iti poti face un jurnal in care sa ne scri povestea ta..in care sa ne ceri sfaturi si sa te ajutam sa devii o slabuta frumoasa si sanatoasa! Asteptam vesti!
Multumesc, Lavy pentru primire!
O sa incerc sa nu ma lungesc foarte mult cu vorba ca sa nu plictisesc ( slabe sanse sa si reusesc acest lucru tinand cont ca sunt cam vorbareata de felul meu ).
Intr-adevar, am un target poate maret la prima vedere dar tinand cont ca imi doresc sa slabesc in 9-12 luni, cred ca e acceptabil. Sau?! Daca gresesc va rog sa-mi spuneti
Diete am inceput sa tin din liceu desi pe vremea aceea chiar nu aveam nevoie dar asa ma vedeam eu pe atunci: o chiar daca nu era asa. Pe vremea aceea faceam si mult sport: volei si handbal.
Am intrat la facultate, am plecat de acasa si am adoptat un stil de viata total nesanatos: fast-food-ul si cola era mancarea mea de baza Nu papam mult dar total incorect: saream peste micul dejun, la faculta rontaiam ceva, seara ieseam cu colegii in oras si mancam porcarii. Cu toate astea, nu am depasit 63 kg ( era oricum mult... de la 54 cate aveam ).
In ultimii 2-3 ani am reusit sa ma ingras insa foarte mult ( peste 10 kg)... Stres, job, etc. Pot sa spun ca ma ingras foarte mult pe fond emotional. Rar mananc de foame... Mai mult de pofta sau pentru ca efectiv, asa m-am obisnuit
Ca plan de bataie... Cel mai bine in cazul meu a functionat dieta disociata dar pentru ca nu pot sa tin o dieta disociata foarte stricta ( am mai incercat si nu am reusit ), m-am hotarat sa tin dieta Rina's 90. Am observat ca este o dieta destul de combatuta dar eu cred ca se potriveste cel mai bine organismului meu. Sper sa nu ma insel De fapt, ceea ce imi doresc este sa am trei mese pe zi si o gustare ( intre micul dejun si pranz), sa respect orele la care iau mesele, sa ma bazez pe asocierea corecta a alimentelor, sa nu depasesc 1300 calorii pe zi ( pe parcurs s-ar putea sa mai scad cate 100 calorii, cu conditia sa nu scad sub 1000), sa beau minimum 3 l de apa plata pe zi si, nu in ultimul rand, sa fac sport ( cat mai mult posibil ). Pentru inceput fac zilnic cam 20 minute de aerobic stepper, 300 de abdomene, cam 30 minute de aerobic ( exercitii variate si pentru diverse grupe de muschi) si ma plimb minim 30 minute. In timp vreau sa fac si mai mult sport. O sa cresc progresiv numarul de exercitii.
Cam acesta ar fi planul meu de bataie Nu stiu daca este bun sau nu. Pana acum ma simt ok, nu ma simt infometata... Nu-mi doresc sa ma infometez pentru ca, de-a lungul anilor, am mai facut chestia asta si nu mi-a folosit la nimic. Dimpotriva, mi-am dat peste cap organismul Nu ( mai) sunt adepta rezultatelor peste noapte si pe termen scurt
Cam asta ar fi " scurta" mea descriere Imi cer scuze ca m-am lungit atat de mult Alta data o sa incerc sa fiu mai concisa
Astept parerile si sfaturile voastre.
Va doresc slabire usoara tuturor!
P.S. Lavy arati superb!!! Sper ca peste un an de zile sa ma pot lauda si eu cu rezultatele mele.
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]