Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4339 (permalink)  
Vechi 22 nov 2012, 23:27:07
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Apai dragelor... eu m-am intors... dar sunt chiar terminata... si ieri si azi am fost tare obosita pe parcursul zilei... la cursuri mai ca nu am adormit de-a binelea in unele momente... imi venea sa-mi scutur capul si sa-mi pun scobitori intre pleoape... iar la sport nici nu va povestesc de cata determinare a fost nevoie sa ma duc sa ma apuc... pfff... daca nu eram intr-o barcuta cu Dia, nu faceam, recunosc... sunt extrem de sigura.

Ce sa va zic... febra am la gambe, nu stiu daca am mai zis, si desi am zis ca ma voi baza pe principiile specificate intr-un mesaj din toamna, anume ca daca faci azi sport intens maine faci pauza, (bine asta nu e cazul meu dar doar l-am mentionat ) si ca - aici ma intereseaza - atunci cand ai febra e obligatoriu sa faci pauza pentru ca altfel se forteaza corpul si nici macar nu se mai da grasimea jos in momentele de chin... am facut azi, cu toata febra. Ce propozitie lunga, am subliniat sa se inteleaga ceva. Ei si asa... dar nu mi-a trecut... si si in timpul exercitiilor am strans din dinti... iar dupa ce am terminat imi trageam picioarele dupa mine la propriu... si mi le simt umflate si cumva inflamate... daca nu ma simt mai bine pe dupa-amiaza, fac pauza maine. Nu stiu ce sa fac pentru ca nu vreau nici sa raman in urma nici sa o las pe scumpa Di
de una singura nici macar o zi... nu stiu... sper din suflet sa ma lase febra asta cumplita maine... Desi am si curatenie gramada si de facut mancare... promit ca fac si sport daca durerea e suportabila.

Cred ca sambata stau la povesti mai mult, ca maine am o zi destul de plina...

Dienutule ma gandeam in timp ce ma desiram acolo la ce a zis Jilly la un moment dat, ca cica daca suntem in zilele 5,6,7... e mult mai usor... la mine cu zi ce trece e tot mai greu... si si transpir tot mai mult... asta desi exercitiile le fac mai incorect din cauza oboselii, ca simt. Eu nu stiu ce se intampla... La tine e tot mai usor?

A, mancare pe azi... ca era sa uit.
Paaai... supa crema de legume, salata de boeuf light... dar ploua azi cu bile negre... pentru paine... cam 200g... gem si unt, iar ciocolata(vreo 40g)... stiu, stiu, asa... 2 batoane de cereale cu cioco eco(25g/buc.), miere... cam 2 lingurite... si vreo 250ml de fresh mere cu morcovi... deci sunt praf azi. De maine am mai mare grija ca in felul asta imi dau sufletul la sport chiar degeaba.

Va pup de somn usor dragele mele, Dienut te imbratisez, sper sa pot face si maine sportul... la cum mai simt acum sunt 90% ca nu voi reusi...
Pupici!!!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]