View Single Post
  #434 (permalink)  
Vechi 17 iun 2010, 20:56:31
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
Ralu, intradevar cele 2 diete mentionate de tine din cate stiu sunt cam...controversate,dar exprimandu-,mi parerea personala, eu una nu sunt de pricipiul unei diete anume caci ma simt limitata in optiuni alimentare si nu m-as simti bine. Daca imi permiti sa iti dau un sfat pot spune ca ar trebui sa incepi sa iti schimbi stilul alimentar in unul sanatos, slab in carbohidrati dar vad ca idee in linii mari ai. Poti sa incepi prin a-ti calcula nr de calorii, achizitoneaza un cantar de bucatarie si incepi sa iti cantaresti mancarica, vii la slabute pe site la optiunea"calorii" din bara de sus a paginii, introduci cantitatea si iti calculeaza nr de calorii. Nu manca niciodata mai putin de 1000-1200 de kcal si sa mananci cele 3 mese principale si 2 gustari.eu asa am slabit, asta mi s-a potrivit cel mai bine si din martie pana in mai am scapat cam de 10 kg...ramanand cu un corp modelat de la sportul care il fac zilnic si cu un stil de viata sanatos ce ma tine...4ever!
Te poti cantari odata pe saptamana dar poti sa te si masori ca este mai sigur, si repeti saptamanal acest lucru! Atat timp cat ai rabdare si grija sa mananci corespunzator, atat timp cat faci sport (alegi ce iti place si ti se potriveste) rezultatele nu vor intarzia sa apara!O ora de sport fac eu zilnic, nu trebuie sa faci nici foarte mult sa te saturi repede! Orice nelamurire ai, orice sfaturi ceri, fa-o linistita ca de asta suntem aici, sa ne ajutam, sa slabim mancand sanatos, sa ne recapatam increderea in noi si crede-ma pe cuvant ca se poate! Eu voi fi in zona oricand ai nevoie sa iti raspund la intrebari, sa nu faci prostioare sa mananci mai putin decat am spus mai sus, sa gandesti ca mancarea sanatoasa e cea mai buna prietena a ta si te va ajuta sa ajungi la greutatea ideala..si orice "scapare" iti va lungi drumul pana in ziua cea mare. imi doresc ff mult sa iti pot fi de folos, sa te sprijin moral, tu trebuie sa vrei, sa fii foarte determinata si plina de optimism!
P.S. Nu iti cere scuze, toate ne spunem povestea, ai putea sa iti deschizi un jurnal in care sa notezi acolo meniurile zilnice, citeste pe forum povestile slabutelor, observa rezultatele lor, gaseste-ti retete care iti plac..si astept sa revii cu drag!
Multumesc, Lavy! Esti o scumpa
De citit citesc forum-ul de ceva vreme. Tocmai experientele slabutelor si, mai ales, rezultatele lor m-au determinat sa-mi fac un cont pe site si ma motiveaza foarte mult.
E foarte util acel calculator al caloriilor. De cand am inceput dieta am inceput sa il folosesc impreuna cu cantarul de bucatarie ( l-am scos si pe acesta de la naftalina ). Imi alcatuiesc cu o zi inainte meniul pe site si, implicit, imi calculez si caloriile. Mi-am cam prins urechile la inceput dar m-am descurcat intr-un final
Am observat si eu ca dieta este un pic controversata dar atata timp cat nu ma infometez ( si nu scad sub 1000 calorii), cred ca este ok. Pentru mine este foarte important sa nu simt dieta ca pe o povara iar pana acum dieta Rina's 90 am perceput-o ca pe un stil de viata. Nu ca pe ceva foarte greu de urmat. Am vazut ca una dintre slabute ( Ianna... sper sa nu gresesc numele... am citit multe pe site si s-ar putea sa ma incurc in stiinta ) a slabit foarte mult la inceput cu o dieta disociata asemanatoare cu Rina's 90... Sau, cel putin, mie asa mi s-a parut.
De cantarit, am hotarat sa ma cantaresc o data la 9 zile ( prima cantarire va fi pe 23 iunie ). Nu vreau sa devin o " sclava" a cantarului. Am mai suferit de aceasta " boala" si cu greu m-am lecuit
Iti multumesc inca o data Lavy pentru sfaturi si sprijin
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]