View Single Post
  #4365 (permalink)  
Vechi 27 sep 2012, 08:09:28
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Greu tare cu familia versus cariera. Tot ce stiu e ca, pentru moment, ma pot axa pe cariera



Doua cubulete de zahar, ce draguuut Sa stii, Ralu, ca sunt asa alintata numai pe hartie, cum ar veni Seara la culcare si la distanta, cand imi e dor de el. Chiar aseara ii ziceam lui A. la telefon sa vina si sa ma tina si sa nu imi mai dea drumul. Apoi i-am zis ca dupa 2 minute imediat imi trece cheful si sunt deja cu gandul in alta parte Si eu la fel, uneori am chef de public displays of affection, alteori deloc...depinde in ce zi ma prinde.

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesti proaste. A. a ramas cu restante si trebuie sa repete anul terminal, deci nu se muta la Cluj.

Vesti bune? Mi-a zis ca weekendul asta incearca sa vina la Cluj. Evident ca m-am luminat urgent la fata si mi-a trecut aproape toata supararea. De-abia astept sa-l vad, mi-e dor de el si ma simt tare prostuta ca mi-a zis :"Trebuie sa repet anul" si m-am pleostit. Apoi a zis "sambata sunt in cluj" si am uitat de propozitia dinainte.

Nu mai intru in detalii, ce-o fi o fi, planul lui suna bine: sa fie serios, sa mearga la cursuri, sa se apropie un pic de profesori ca sa stie cum il cheama si sa nu aiba probleme la licenta etc, si sa vina o data la 2 saptamani la Cluj. Ceea ce e obositor si absurd, dar daca e dispus sa o faca, drumul cu trenul mi se pare o pedeapsa potrivita pentru el

Raportul zilei: O ZI BUNA, din nou!

md: lapte cu pernite viva(o sa pastrez acest md o vreme, asa ma bucura dimineata ca pot si eu sa mananc prostioare, e greu de explicat senzatia )
g1: o patratica de cioco neagra, o cana de ceai cu indulcitor
pranz: o cutie de stelute de branza cu smantana, 2 castraveti, niste porumb si niste masline (azi-dimineata m-am trezit tarziu si am luat ce am gasit in frigider)
g2: struguri
cina: ciorba deasa de legume si 3 guri de salata de cartofi cu smantana

Gustari pe langa meniu, dar acceptate( din categoria o gura si atat): 2 covrigei minusculi cu chimen, un chips cu shrimp.

Am fost acum la Lidl si am cumparat diverse chestii mai mult sau mai putin sanatoase sau dietetice(ca de, asta fac intotdeauna la Lidl), dar am stabilit ca le pot manca daca le combin un pic inteligent. Este vorba de salata de cartofi cu smantana (I know, I know, dar e asa de buna)...care o sa fie un pranz foarte bun avand in vedere ca se poate manca rece si nu am unde sa imi incalzesc mancare la munca. Si o sa mai pun si niste legume pe langa, for good measure.

Am mai luat si niste cordon bleu cu sos de branza si brocolli (suna demential, o sa fie din nou un pranz langa multa salata) si un cordon bleu cu sos de ciuperci (yum, yum). Astea sunt achizitiile "ucigase", in rest am luat niste legume, niste branza etc.

Ma declar multumita de aceasta zi, cu toate vestile ei. Dupa cum poate ati observat, la munca am fost ciudat de ocupata, si nu am mai apucat sa intru pe aici, cum am facut ieri. Dar incerc sa ma tin pe cai, ca si prezenta aici ma motiveaza. Pupiiici si o seara buna!

Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa!Sper ca si cea de azi sa fie la fel de buna!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]