View Single Post
  #437 (permalink)  
Vechi 25 mai 2010, 22:43:42
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de LoLy Vezi mesajul
Bravo voua daca ati reusit sa va amuzati pt ca pe mine m-au dat lacrimile ...de nervi. Atunci aveam 65 de kg cat nu voi mai fi cat traiesc si de atunci am mai avut o gravidanta dupa care a venit...dezastrul,dar daca treb sa aleg intre kg si fiica mea bineinteles ca o aleg pe ea si nu ma intereseaza cate kg am in plus

Loly...bineinteles ca pe printesa ai alege-o in orice circumstanta!!!! Daaar, te rooog, te rog frumos sa fii pozitiva...de ce sa nu mai ajungi la acele kilograme?? Bineinteles ca poti sa ajungi!! Tu nu intelegi, totul tine de vointa...
Si acum cand iti scriu, mi-am amintit de CEO-ul cu care am lucrat acum 6 ani. Tipa avea atunci 64 de ani..si mamaaa arata superb...Asa o cunoscusem..ma intervievase..ma angajase..ajunsesem sa-i fiu mana dreapta..si chiar sa alerg cu ea 3 zile pe saptamana, la pranz..prin padurea din campus-ul unde lucram. Tipa imi dadea clasa la muschi, la talie..la orice..si eu aveam 30 si ea 63..
Ma minteam ca ..nah..mama ma-sii, asta asa a fost toata viata, ca a fost fericita, si ca ce a stiut ea..doar sa faca exercise si sa aiba grija de ea..

Intr-o zi mi-a povestit din viata ei:

divortase cand avea 50 de ani..pentru ca sotul o insela..bla, bla..Dupa divort a ajuns la greutatea de 158 de kilograme!!! (nu am crezut-o si mi-a adus poze mai tarziu.. )..fusese diagnosticata cu nu'sh ce probleme ovariene..etc, etc..

A zis c aintr-o zi s-a trezit si si-a dat seama ca or se incuie in casa..or face ceva..si a slabit..nu stiu exact la cat ajunsese..dar era foarte slaba..sportiva, plina de muschi. Mi-a aratat pozele si nu am putut sa recunosc decat ochii...atat!

La 60 de ani s-a remaritat..am vazut pozele de la nunta....ohhhhhhh my GOD!!! AVEA O ROCHIE LUNGA ALBA PE CORP..DECOLTATA....am ramas tablou..

Femeia a avut vointa..si a reusit!!

si noi putem..ce mama ma-sii...ca noi suntem ROMANCUTE...DRACOASE SI HOTARATE!!!

te pup
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].