View Single Post
  #4376 (permalink)  
Vechi 26 mai 2010, 21:32:06
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Citat:
Anterior postat de medeeams Vezi mesajul
Ai primit explicatii foarte bune de la sunshine.


Magada,toata lumea de aici tine monti faza 1,nu te ingrijora.A fost o discutie despre carti:prima:Mananc ,deci slabesc si a 2a Mananc,slabesc si ma mentin.
Eu m-am ghidat doar pe prima ,ca aia am citit-o .Insa fetele mai exemplificaudin ultima carte,fiind ultima editie si spuneau ca e mult mai permisiv.Era si normal ,insusi titlul cartii o spunea:mananc,slabesc si ma mentin,deci aceasta carte e pentru faza 2,de mentinere,in timp ce prima:mananc ,deci slabesc e pt faza 1.Deci ghidul e :Mananc ,deci slabesc
Sa nu se inteleaga gresit:nu e nimeni aici care e la mentinere cu monti



Uite cateva d e citit;Dieta Michel Montignac - Faza I




Exact,magda e k asa cum a fost pana acum,stai linistita.Am ex mai sus.

Da,era vorba despre mama mea.Avea glicemia mare 130 si i-au spus ca are diabet..i-au dat pastile si etc..Am pus-o pe Monti,fara pastilele acelea,si dupa o saptamana i-a scazut la 98(masx e 110)Deci e k,acum tt pe Monti e,de fapt asa va merge de acum inainte. Ai facut foarte bine,deoarece acesta este de fapt un program creat pt cei cu glicemia mare(pt diabetici).
Acum mama e tot pe monti si nu a luat nici o pastila recomandata,mai bea ceaiuri pt diabet de plante si ..va merge in curand sa-si vada iar glicemia si te tin la curent.Sanatate micutei!
Multumesc mult
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]